DIGITAALISET RATKAISUT

STILL

Yksinkertaisesti ja fiksusti

Digitalisaatio tuo monia etuja sisälogistiikallesi. Ne ulottuvat uusista liiketoimintamalleista käänteentekeviin tuotteisiin ja palveluihin sekä joustaviin automatisoituihin prosesseihin ja monimutkaisiin verkkoon kytkettyihin järjestelmiin.

Ei epäilystäkään: jos haluat pysyä nopeasti muuttuvan markkinan mukana, on hallittava monia uusia haasteita samanaikaisesti. Sellaisina aikoina on hyvä tietää, että rinnallasi on vahva kumppani: Jatkuvasti kiihtyvän edistyksen aikana STILL on tukenasi vahvalla sisälogistiikan digitalisaation kokemuksellaan. Matkalla kohti Logistiikka 4.0:aa näytämme tietä kanssasi.

STILL neXXt
Keskitetty digitaalinen ekosysteemi, jossa on kaikki

Miten me teemme sen? Esimerkiksi STILL neXXt:llä, keskitetyllä digitaalisella hallitaan kokonaisuutta. Kuvittele, että sinulla on yleisavain kaikkiin tuoteratkaisuihin ja palveluihin, antaen kaikki sisälogistiikan toiminnot hallintaasi. Sitä juuri on STILL neXXt.

Digitalisaation aikana STILL tarjoaa uutta yksinkertaisuutta huomisen monimutkaisuuteen. Sinulla on pääsy kaikkeen yhdestä paikasta: innovatiivinen laitteisto, käyttäjäystävällinen ohjelmisto ja ensiluokkainen palvelu saatavana kaikkina aikoina. Kehitämme yhdessä räätälöidyn ratkaisun, jonka avulla pääset huomisen vauhtiin tänään.

 


Diagnostiikka: web-pohjainen ja yhteistoiminnallinen

Tulevaisuuden “yhteistoiminnallisen diagnostiikan” web-pohjainen työkalu antaa STILL-mekaanikoiden käyttöön kaiken tutkimus- ja kehitysosaston tietämyksen – riippumatta siitä, missä päin maailmaa he työskentelevät.

Tieto on tehokasta vain jaettuna – erityisesti huollon laadussa ja innovatiivisten trukkien elektronisissa ohjausjärjestelmissä. Kiireellisissä tilanteissa kaikilla 3 500 STILL-mekaanikolla kautta maailman on pääsy kaikkeen tarvitsemaansa tietoon. Aikaisemmin mekaanikoille voitiin jo antaa tarvittaessa asiantuntija-apua näytön jakamisella.


Digitaalinen kalustonhallinta

Tehokkuus napinpainalluksen takana

Digitaalinen kalustonhallinta on työkalusi, jolla valvot, analysoit ja optimoit koko kalustoasi reaaliajassa..Se antaa keskitetyn katsauksen kaikkiin ajoneuvojen olennaisiin tietoihin – milloin vain, missä vain ja millä päätelaitteella tahansa.

Löydä säästömahdollisuudet, valvo huoltoaikoja, tarkkaile käyttöaikoja: Kaikki tärkeät tiedot ovat saatavana oikeilla ohjelmistotyökaluilla nappia painamalla ja selkeästi luettavissa visuaalisina esityksinä. Siten digitaalinen kalustonhallinta helpottaa oikeiden päätösten tekemistä.

 

Digital fleetmanagement

Ratkaisumme: STILL neXXt fleet
Helppoa kalustonhallintaa

STILL neXXt fleet on uuden, keskitetyn digitaalisen ekosysteemimme ensimmäinen osa ja vastauksemme kysymykseen siitä, mihin moderni digitaalinen kalustonhallinta pystyy. STILL neXXt fleetin avulla voit käyttää digitaalisen kalustonhallinnan mahdollisuuksia joustavasti tarpeidesi mukaan, yhdistämällä saatavana olevia nettisovelluksia kalustosi hallitsemiseksi yksinkertaisemmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen.

 

Lisätietoja STILL neXXt fleetistä

 

 


Digitaaliset avustinjärjestelmät

Työn tekeminen yksinkertaisesti paremmin

Kuljettajan avustinjärjestelmät ovat digitaalisia apulaisia, jotka avustavat kuljettajaa tietyissä tilanteissa. Teknologian kehitys viime vuosina on avannut paljon uusia mahdollisuuksia sellaisille järjestelmille, jonka ansiosta niiden käyttö laajenee jatkuvasti.

Avustinjärjestelmät tallentavat olennaisia ajoneuvon tietoja, jotka saadaan useilta eri tunnistimilta. Ne antavat käyttäjälle käyttökelpoista tietoa sekä ohjaavat ja laajentavat teollisuustrukkien toiminnallisuutta. Siten ne tekevät työstä helpompaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa, joten ne ovat avainasemassa nopeissa kuljetuksissa ja turvallisissa prosesseissa.

Digitale Assistenzsysteme

STILLin älykkäät avustinjärjestelmät

STILLin avustinjärjestelmät teollisuustrukkiemme digitaalisen älyn hermojärjestelmä. Hyödynnä parempi tehokkuus ja turvallisuus sekä huomattava työkuorman vähennys.

Avustinjärjestelmämme automaattisesti alentaa ajonopeutta turvalliselle tasolle, pysäyttää maston värähtelyn, tarkkailee mahdollista nostokorkeutta kuorman painon mukaan tai epätasaista alustaa, säätäen alustaa millisekunneissa. Ja tämä on vain murto-osa siitä, mihin ne pystyvät.


Automaatio

Prosessin turvallisuus kohtaa tehokkuuden

Tavarakuljetusten automatisointi lupaa monia etuja. Niitä ovat muun muassa pysyvästi turvalliset ja tehokkaat prosessit ja jatkuva, tarvittaessa ympäri vuorokauden toimiva, tasainen suuri tavaravirta. Tarpeista riippuen voidaan automatisoida yksittäisiä prosessin vaiheita, osa-alueita tai koko materiaalivirta vastaanotosta lähetykseen.

Teknologian kehitys mahdollistaa nyt myös itsenäiset ratkaisut. Lisäetusi automaatiosta: Trukeille ei enää tarvitse opettaa varaston muotoa. Sen sijaan itsenäisesti ajavat ajoneuvot tunnistavat ympäristönsä itse ja reagoivat dynaamisesti – myös muutoksiin.

 

Automation

STILLin automaatioratkaisut:
Joustavuus ensimmäisen, tehokkuus toisen kerran

Insinöörimme ja kehittäjämme panevat joka päivä sydämensä ja sielunsa automaatioratkaisujen mahdollisuuksien rajojen työntämiseen kauemmas. Heidän missionsa: uusien vertailukohtien luominen asiakkaidemme tuotantoympäristöihin ja logistiikkakeskuksiin käyttäjäystävällisessä joustavuudessa, huippuluokan turvallisuudessa ja ennennäkemättömässä tehokkuudessa.

Innovaatiot kuten STILL iGo neo CX 20 – maailman ensimmäinen autonominen keräilijä – näyttävät, miten intohimo, ammattitaito ja vuosien kuluessa kasvanut tietämys voivat siirtää rajoja.

STILLin automaatioratkaisuihin

Käyttötapaukset

Digitaaliset ratkaisut käytännössä. Tutustu menestystarinoihimme.

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: ###HTML-134-html###

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.