Hyllytysjärjestelmät Sisääntyöntö- ja lavavirtahyllytys

Taloudellinen ratkaisu optimille tuotteidenkäsittelylle

 • Optimi materiaalin liikutus FiFo:lle
 • Aikaa säästävä nouto kiitos automaattisen lavojen liikkumisen
 • Optimi varastotilan käyttö - verrattuna tavallisiin hyllyihin, varaston hyödyntämistä voi kasvattaa jopa 60%
 • Optimoitu materiaalin liikutus kiitos varaston ja noutotavaran erottelun, sekä lyhyempien kuljetusetäisyyksien

Tarvitseeko sinun varastoida yhden tyyppisiä tuotteita ja materiaaleja suurella liikevaihdolla? Vilkaise siis STILL lavavirtahyllyjä. Lavavirtahyllyt ovat dynaamisia hyllyjärjestelmiä jotka noudattavat FiFo-periaatetta (First in, First out). Ne takaavat suuren varastointikapasiteetin ja erinomaisen tilankäytön. Tämän mahdollistaa tuotteiden automaattinen liikkuminen hyllyn etusivua kohti.

Lavavirtahyllyissä paino liikuttaa lavat automaattisesti varastointipuolelta noutoasemaan, kulkien kaltevalla rullaradalla. Tällä tavalla, FiFo-periaatteen mukaan, lava, joka varastoitiin ensin, on valmiina noudettavaksi milloin vain ja siihen pääsee suoraan käsiksi. Lavavirtahylly sopii ideaalisesti lähettämöihin tai kiertuevalmisteluun, esimerkiksi, tai voi toimia puskurina kahden työaseman välillä tai noutovarastona täysille lavoille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Perääntyöntö- ja lavavirtahyllytys

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Toinen tyypillinen varastointistrategia - perääntyöntöhylly

Perääntyöntöhyllyt ovat dynaamisia hyllyjärjestelmiä jotka noudattavat LiFo-periaatetta (Last in, First out).

Tuotteet varastoidaan ja noudataan vain yhdeltä puolelta. Koska radat ovat vinoja, loput tuotteet liikkuvat automaattisesti kohti varastointi- ja noutopäätyä kun lavaa noudetaan.


Perääntyöntöhyllyjen edut - yleisnäkymä:

 • Ideaali puskurivarasto LiFo-periaatteen ansiosta
 • Tehokas varastointi ja nouto kiitos lavojen automaattisen liikkumisen kanavassa
 • Optimi varaston tilavuuden käyttö
 • Tilaa säästävä: Yksi käytävä trukeille on riittävä

Lavavirtahyllyt - muotoilu

Lavavirtahylly koostuu pääasiassa hyllypylväistä, poikkipalkeista ja rullaradoista. Rullaradat kiinnitetään pylväisiin n. 4% kaltevuudella. Rullaradan kolme pääkomponenttia ovat lastausosa, keskiyksikkö ja erottimella varustettu noutojärjestelmä.

 

Lastausosan suppilo varmistaa että lava asetetaan tarkalleen rullaradalle ja luisuu sulavasti rataa pitkin. Jarrurullat varmistavat että lava kulkee turvallisesti hyllyn läpi. Jotta lavat voidaan noutaa helposti ilman "lastipainetta", noutojärjestelmään kiinnitetään erotin, joka erottaa hyllyn ensimmäisen lavan muista lavoista kanavan sisällä.


Lavavirtahyllyt - osat

Lavahyllyn perusosat (hyllypylväs ja poikkipalkit) muodostavat lavavirtahyllyn rungon. Rullaradat asennetaan poikkipalkkien päälle.

Rullaratojen rulla

Rullaratojen rullat liikuttavat lavaa hyllyn läpi. Jokaisella radan rullalla on 240 kg kantokyky. Pitkän käyttöiän varmistamiseksi niihin asennetaan luotettavat teräslaakerit. Laakerit sellaisenaan ovat huoltovapaita. Perusrullilla on teräspinta, valinnaisesti ne ovat saatavilla galvanoiduilla pinnoilla. Galvanointi suojaa terästä korroosiolta.

Lastausosa suppilolla

Suppilo on erityisen vakaa estääkseen vahingot kovassa päivittäisessä käytössä. Lisäksi, suppilo varmistaa että lava asetetaan keskelle rullarataa, jotta lava liikkuu mahdollisimman sulavasti kanavaa pitkin. Syöttöpuolen rullat suojataan lisäksi raskailla teräslevyillä.

Keskiyksikkö

Rullaradan halkileikkaus tehdään U- tai L-muodoista. Matalakitkaiset rullat tehdään teräksestä, ne voidaan galvanoida pyynnöstä. Jokainen lavapysäkki on varustettu jarrurullalla.

Jarrurulla

Jarrurullat vähentävät hyllyn läpi virtaavien lavojen vauhtia. Ilman jarrurullia, lavat luisuisivat hyllyn päädystä yli.

Noutojärjestelmä erottimella

Noutopisteellä oleva luotettava erotin tekee lavojen noudosta turvallista. Se erottaa ensimmäisen lavan hyllyssä muista. Jos yksi lava poistetaan, seuraava siirtyy automaattisesti noutoasemaan.

3-osainen lattiatason hyllyuloskäynti erottimella

3-osainen lattiatason hyllyuloskäynti palvelee tuodakseen lavat kuljetettavaksi pumppukärryillä. Sivusuoja suojelee rullarataa vahingoilta.


Lavavirtahyllyt - päälisävarusteet

Vahvistetut rullasuojat

Syöttöalueen rullat voidaan pyynnöstä suojata lisäksi teräslevyillä.

Sivukurotussuoja

Sivukurotussuojat asennetaan lavavirtahyllyn sivulle estääkseen kanavaan kurotuksen sivulta. Tämä tuottaa suurempaa työturvallisuutta.

Pyöräeste

Pyöräeste hyllyn edessä auttaa syöttötrukin pysäyttämisessä määritetylle etäisyydelle hyllystä. Tämä estää vahinkoja hyllyyn.


Lavavirta- tai perääntyöntöhyllyjen ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

 • Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.
 • Kumppanuus johon voit luottaa.
 • Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.
 • Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.
 • Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.