Vetojunat

Automaattiset Vetojunat

STILL iGo-perheen nuorin jäsen

Automatisoidut Vetovaunut

STILL tarjoaa logistiikkaprosessien tehostamiseksi myös automaatiota. tarjolla on automatisoituja LiftRunner vetovaunuratkaisuja. Nämä mahdollistavat materiaalivirran automatisoinnin aina tuotantolinjalle asti ja tekevät tarkasta toimituksesta tuotantoon vielä älykkäämpää ja taloudellisempaa.

Täysin tai osin automatisoitujen järjestelmien edut lyhyesti:

  • Lasteja voidaan kuljettaa ergonomisesti riippumatta ilman työntekijöiden rasitusta
  • Automatisoiduissa vetojunassa kaikkien vaunujen lastit voidaan lastata ja purkaa samanaikaisesti
  • Merkittävä liikenteen väheneminen verrattuna materiaalitoimituksiin tavallisella trukilla
  • Pienempi tilantarve ja parantunut turvallisuus lastien käsittelyssä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Automatisoidut Vetovaunut

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automatisoitu LiftRunner

Uusin vetovaunuratkaisumme automatisoi materiaalivirran jokaisen aseman - Vetovaunun lastaamisesta tuotantolinjan eri pysäkeillä ja lopulta purkuasemalla. Tämä ratkaisu koostuu automatisoidusta EXV STILL pinontatrukista, automatisoidusta vetotrukista, joka vetää vetovaunuja ja automatisoiduista LiftRunner E rungoista ja siirtoasemista. Nämä komponentit ovat STILL vetovaunuratkaisun sydän.

Erotuksena tavallisesta vaunusta LiftRunner E runko kantaa kahta sähköistä rullarataa, joita käytetään lastaamiseen ja purkamiseen. Noutaakseen tai purkaakseen lastin, automatisoitu E runko asemoidaan suoraan siirtoaseman eteen. Kaksi sensoria varmistaa oikean sijainnin vaunun ja siirtoaseman välille kun vaunu laskeutuu kuormausasentoon. Lastaus- ja purkuprosessi alkaa rullaradan liikkeellä. Toinen sensori pysäyttää prosessin ja varmistaa, että lastaus tai purku on suoritettu loppuun.

Vetorukki E -vaunulla aloittaa automaattisesti uuden kierroksen ohjelmoidulla reitillään tarkasti asemoiden E vaunut siirtoasemien eteen lavojen lastaamiseksi tai purkamiseksi. Tätä ennen, lavat on noudettu varastohyllyltä automaattisella STILL EXV pinontatrukilla. Lavojen lastaaminen E vaunuihin aloitetaan automaatisesti. Kun kaikki E vaunut on lastattu, vetovaunu aloittaa kierroksensa - eli tuotantolinjan toimituskierroksen. Saapuessaan ensimmäiselle asemalle, täysi lava siirretään automaattisesti siirtoasemaan. Seuraavalla asemalla nyt tyhjä vaunu tulee poimimaan tyhjän lavan samalla tavalla. Kun vetojuna on käynyt linjan kaikilla asemilla toimittaen täysiä lavoja ja noutaen tyhjiä, se jatkaa matkaa asemalle tyhjentääkseen tyhjät lavat ja noutaakseen täydet lavat seuraavalle kierrokselle.


Ratkaisuja raskaille lasteille

STILLin automatisoidut Vetovaunut ovat vaihtoehto yrityksille, jotka siirtävät pääasiassa raskaita lasteja tai haluavat keventää henkilöstön fyysistä rasitusta. Automatisoitua E vaunua yhdessä siirtoaseman kanssa ja automatisoitua C vaunua voidaan käyttää myös käsin ajettavalla vetotrukilla. Näin on mahdollista erityisen raskaiden lastien lastaaminen ja purku tuotantolinjan eri asemilla.

STILL LiftRunner®

STILL tarjoaa asiakkailleen uusia mahdollisuuksia automatisoidulla E vaunuilla ja siirtoasemalla. Nyt on mahdollista liikuttaa jopa 1,5 tonnia per vaunu.

Ylikokoisten lavojen kuljetus tapahtuu automatisoidulla C vaunulla, jossa on sähköiset teleskooppihaarukat jopa 1000 kg lastikapasiteetilla. Säädettäviä haarukoita ohjataan joustavasti vetovaunussa olevalla kosketusnäytöllä.


Vetovaunujen tulevaisuus

Edistyksellinen konsepti joka yhdistää automaatiota ja autonomisuutta. Tämä osoittaa, että STILLillä on hyvin selkeä idea vetojunien tulevaisuudesta. Itsenäisesti verkostoidut automatisoidut trukit ja vetojunat ovat täydellinen yhdistelmä, joka tuo merkittävän työpanoksen tuotannon toimituksille, mullistaen nopeuden, turvallisuuden ja kustannustehokkuuden käsitteitä.