Sähkökäyttöinen Trukki RX 60 3,5 – 5,0 t

Huipputehokas

  • Kantavuus 5000 kg
  • Nostokorkeus 7180 mm
  • Nopeus 20 km/h

Kaikki. Paitsi päästöjä.

Esittelemme huipputehokkaan sähkötrukin.

Huipputehokas työkone painoluokkiin 3,5-5,0 tonnia. RX 60-35 / 50 vastaa kaikkiin haasteisiin ja osoittaa kykynsä heti. Nosto, kiihtyvyys ja ajonopeus ovat luokan huippua. Koeajo paljastaa hallintalaitteiden ajotuntuman, joka on todella miellyttävä ja tukee kuljettajaa kaikissa työtilanteissa. Pitkä akun kestoaika ja mahdollisuus ladata akku myös sisäänrakennetulla varaajalla pidentävät tehokasta käyttöaikaa. RX 60 kuluttaa vähemmän energiaa kuin luokan muut vastaavat laitteet. Tarjolla on myös laaja valikoima varusteita, joiden avulla voit räätälöidä koneen juuri työtehtävään sopivaksi.

Hämmästy uuden RX60 sähkötrukin tuottavuudesta. Saat kaiken mitä tarvitset, paitsi päästöjä.

UUSI
Ei-sitova tarjous
VUOKRAUS
Ei-sitova vuokratarjous
KÄYTETTY
Käytettyjen trukkien tarjouksemme

Yhteydenotto: RX 60 3,5 – 5,0 t

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Huippusuorituskyky vakiona.

Uuden RX60- trukkimme erinomainen ajettavuus parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta liiketoiminnassasi. Nostot, laskut ja kiihdytys yli 20 km/h huippunopeuteen sekä ajo rampeissa sujuu paremmin kuin millään muulla trukilla. Sähköisty vertaansa vailla olevasta suorituskyvystä.

Käynnistys ja kuorman siirto 15 metriä: tulos 5,7 sekuntia! →
Nostaa nopeammin! →
324 tonnia 3600 sekunnissa →

Käynnistys ja kuorman siirto 15 metriä: tulos 5,7 sekuntia!

Heti valmis: RX60 sähkötrukki käynnistyy nopeasti ja on valmiina töihin virtaa täynnä. Kiihtyvyys on niin hyvä, että ensimmäiset 15 metriä seisovalla lähdöllä kestää vain 5,7 sekuntia - kuormattuna.

Nostaa nopeammin!

Ylös ja alas, ylös ja alas, ylös ja alas ... Tehtävästä riippumatta uusi RX 60 säästää monta arvokasta sekuntia. Yhdessä sekunnissa se nostaa tai laskee kuormaa puoli metriä.

324 tonnia 3600 sekunnissa

Liikuttele enemmän tavaraa lyhyemmässä ajassa: Uusi RX 60 voi siirtää 324 tonnia. Yhdessä tunnissa.

Kestää kauemmin, kuluttaa vähemmän

RX 60 on erittäin tehokas. Kuinka paljon energiaa tehokkuus vaatii? Vähemmän kuin ennen! Sisälogistiikan ykköspelaaja yhdistää pienen energiankulutuksen huipputehokkuuteen ja sillä voi työskennellä jopa kaksi työvuoroa yhdellä akun latauksella. Li-ioni-akkuja käytettäessä taukolatauksella voidaan työskennellä vaikkapa ympäri vuorokauden. RX 60 on niin helppo huoltaa, että STILL mekaanikon vierailu on enemmänkin vain varikkopysähdys.

Kestävyyden asiantuntija →
Energiansäästäjä →

Kestävyyden asiantuntija

Trukki tarjoaa piiiiiitkän käyttöajan yhdellä akun latauksella. Vaihtoehtoisesti litium-ioni-akulla ja hyödyntämällä taukolatausta voidaan työskennellä vuorokauden ympäri. Lisävarusteena saatavalla sisäänrakennetulla varaajalla voit ladata konetta siellä, missä on sopiva pistorasia tarjolla.

Energiansäästäjä

Maksimaalista suorituskykyä pienellä kulutuksella: RX 60 kuluttaa vähemmän energiaa: 8,7 7 kW /h riittää tavaroiden käsittelyyn ennaätysajassa.

Kuljettaja ja trukki työskentelevät yhdessä.

Istu kuljettajan paikalle ja koe miltä tuntuu hallita kaikkia toimintoja luontevasti. RX 60 tarjoaa erinomaisen näkyvyyden haarukoihin, ergonomisesti sijoitetut hallintalaitteeet ja älykkäitä avustinjärjestelmiä. Huomaat poikkeuksellisen vuorovaikutuksen trukin ja kuljettajan välillä, mikä auttaa suorittamaan tehtäviä paremmin, nopeammin ja turvallisemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Ergonominen ajokokemus →
Trukki helpottaa työtäsi →
Istu alas ja katsele ympärillesi. →

Ergonominen ajokokemus

Astu reilusti mitoitetulle askelmalle, huomaa oikein sijoitetut kahvat ja laaja kuljettajan näkökenttä. Säädä koneen toiminnot helposti näyttöpaneelista; näin ergonomia toimii.

Trukki helpottaa työtäsi

Ennen ajoonlähtöä voit suorittaa koneen tarkastuksen ja täyttää siitä raportin. Ylikuormitussuoja huomauttaa, mikäli taakka on liian suuri. Ajonopeus säätyy automaattisesti kaarteissa ohjauskulman mukaisesti. RX 60 auttaa tekemään kaiken oikein ja turvallisesti.