Hyllytysjärjestelmät Alusta

Optimi varastointi kaikilla tasoilla

  • Edullinen varaston säilömistilan ja lattia-alan kasvatus.
  • Lastikapasiteetit 250 kg/m² - 2 000 kg/m².
  • Voidaan rakentaa mihin tahansa mittasuhteeseen ja korkeuteen.
  • Yksi- tai monitasoiset suunnitelmaversiot saatavilla.
  • Adaptoitavissa kaikkiin oloihin.

Haluatko hyödyntää varastosi korkeuden tehokkaammin? Tämä on tismalleen mitä STILL korokkeet sallivat sinun tehdä. Oli kyse ylimääräisistä varastointitasoista, työ- tai tuotantoalueista - käyttötavat ovat monipuolisia. Korokejärjestelmät ovat omavaraisia, päällä käveltäviä ja osin päältä ajettavia teräsrakennelmia. Ne tarjoavat älykkään tavan moninkertaistaa saatavan varastotilan. Eri mahdollisten suunnitteluvariaatioiden määrä on käytännössä rajaton. Riippuen erityisistä vaatimuksistasi, me tarjoamme eri kantokykyjä ja lattiapintoja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Koroke

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Korokkeen muotoilu

Korokkeet ovat vapaasti seisovia teräsrakenteita. Riippuen vaatimuksista, rakennelma voidaan sopeuttaa eri korkeuksiin ja kantokykyihin. On myös mahdollista purkaa ja koota uudelllen rakenteet ilman erityisiä vaatimuksia.


Korokkeet - osat ja komponentit

Kannattimet

Kannattimet ovat pilareita joiden päällä koko rakennelma seisoo. Kannattimien tyyppi ja muotoilu riippuuu korkeudesta, vaaditusta vankkuudesta ja kannattimien välisestä etäisyydestä. Taloudellisin ratkaisu on yleensä 4-8 metrin etäisyys pilarien välillä.

Pääpalkit

Yhdessä kannattimien kanssa, pääpalkit muodostavat korokkeen rungon. Palkkien tyyppi ja muotoilu riippuu vaaditusta vankkuudesta ja kannattimien välisestä etäisyydestä. (rakennemittari)

 

Kitapuut

Kitapuut kantavat korokkeen pintaa. Kitapuut asennetaan kantorakenteeseen menettämättä korkeutta. Tuetut kitapuut voivat ulottua täyttääkseen erityisiä rakennusvaatimuksia.

Pysty- ja vaakatasoiset poikkipalkit

Poikkipalkit vakauttavat korokejärjestelmän. Erityinen rakentaminen ilman poikkipalkkeja, jotta ajoneuvot voivat mennä korokkeen alta, on saatavilla.

Korokkeet - lattiapinta

Tarjoamme eri tyyppisiä lattiapintoja - riippuen painolastista ja toivotusta liukastumisenestotasosta. Lastulevyjä käytetään usein normina. Muita pintoja kuten ruudullinen pelti (poimutettua metallilevyä) tai karheapinnoitteiset laudat ovat myös mahdollisia.

Kaiteet

Kaiteet on tehty täysin teräksestä, varmistaen vaaditut turvatasot varastossa.

Portaat

Hyvin vankat portaat sisältävät kaiteen puolella tai toisella. Askelmat ovat saatavilla ritilöinä, ruudullisena peltinä tai kiinteinä puulautoina. Jos vaaditaan, välikorokkeita voidaan sisällyttää. Portaat voidaan asettaa joustavasti. Portaat voidaan asettaa eri kulmissa (90/180 astetta, jne.). No voidaan sijoittaa korokkeen alle tai eteen kanssa tai ilman välikoroketta.

Ketjun varmistama siirtoasema

Siirtoasemaa käytetään lavojen pinoamiseen tai pinojen purkuun. Jotta siirtoasema ei tipu reunan yli, se on rakennettu alueellisten vaatimusten mukaisesti ja varmistetaan irrotettavalla ketjulla. (BGR 234 vaatimusten mukaisesti, koskee Saksaa, minimisyvyys on 800 mm)


Korokkeet - päälisävarusteet

Turvalukko

Turvalukko on vaihtoehto siirtoasemalle, ja avataan ja suljetaan käsin. Riippumatta lukon sijainnista, korokkeen käyttäjä ei voi astua korokkeen reunan yli. Turvalukko on erityisen suositeltava jos turvavaatimukset ovat hyvin korkeat.


Korokkeiden Ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.

Kumppanuus johon voit luottaa.

Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.

Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.

Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.