Lava- ja Vetotrukit LXT 120/350

Tehokkuutta toimintaan

  • Kantavuus 300 kg
  • Suurin vetomassa 35000 kg
  • Nopeus 25 km/h

Kun tarvitaan vetoapua

… LXT ja LXW ovat parhaat mahdolliset kumppanit. Monipuolinen käytettävyys, luotettavuus ja tehokkuus ovat tekijöitä, jotka auttavat jopa 35 tonnin kuormien nopeaan ja varmaan siirtämiseen pisteestä A pisteeseen B juna-asemien ja lentokenttien lisäksi myös hankalammissa käyttökohteissa.

Tehokkuus on meille tuttua! Turvallisuus samoin. Ainutlaatuisen Descent Speed Regulation -toiminnon (DSR) ansiosta LXT ja LXW saavuttavat aina maksiminopeutensa kulloisenkin maaston mukaan. Järjestelmä mukauttaa ajonopeuden automaattisesti ajopinnan, kaltevuuden ja kuorman mukaan. Se tarkoittaa maksimaalista rahdinkäsittelytehoa täydellisellä ajoneuvon hallinnalla.

UUSI
Ei-sitova tarjous
VUOKRAUS
Ei-sitova vuokratarjous
KÄYTETTY
Käytettyjen trukkien tarjouksemme

Yhteydenotto: LXT 120/350

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Paras yhtälö: nopeus x hallinta = maksimaalinen tehokkuus

Descent Speed Regulation (DSR) on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen. Kuormasta ja kaltevuudesta riippuva nopeudensäätö mukauttaa ajonopeuden automaattisesti käyttöympäristön mukaan. Siten voidaan ajaa ympäristön sallimalla suurimmalla nopeudella ja samalla saavuttaa paras mahdollinen rahdinkäsittelyteho.

Ei kompromisseja: modulaarinen mallisto

Monipuoliset käyttömahdollisuudet, joustava mallisto. LXT/LXW-ajoneuvomallisto on suunniteltu modulaariseksi, mikä mahdollistaa sen räätälöinnin asiakaskohtaisesti. Tämä ajoneuvo ei voisi sopia paremmin tehtäviinsä, ja sille on tarjolla useita lisävarusteitakin. Siten myös sen käyttökokemus on ensiluokkainen.

Yhtä havaittava kuin hälytysajoneuvo

STILL Flashlight on suunniteltu modernien hälytysajoneuvojen mukaan, ja se suojaa sekä kuljettajaa että ajoneuvoa. Kirkas vilkkuva valo varoittaa vaaroista luotettavasti. Samalla se on upotettu ajoneuvon muotoihin siten, että se itse on suojassa kolhuilta.

Tervetuloa valvomoon. →

Tervetuloa valvomoon.

Älykäs ajotietokone STILL EASY Control tekee ohjaamosta nykyaikaisen valvomon. Värikkään monitoimintonäytön avulla kuljettaja on aina selvillä tärkeistä ajoneuvotiedoista. Painikkeet voi määrittää yksilöllisesti, esim. erilaisten ajo-ohjelmien aktivoinnin voi tehdä ajotietokoneen kautta.


LXT 120/350 ominaisuudet

"Simply Efficent" osa-alueet

Simply easy

STILL Easy Control:
Kaikki tarvittavat tiedot aina saatavilla suuren, värikkään STILL Easy Control Display -näytön ja sen monien yksilöllisten säätömahdollisuuksien ansiosta.

Aina käyttövalmis:
Helppo ja nopea lataus ja välilataus milloin ja missä tahansa pikalatauspistokkeen ja sisäänrakennetun laturin ansiosta.

Simply powerful

Tehokas moottori:
Jopa 35 tonnin vetokuorma tehokkaan kaksoismoottorikäytön ansiosta.

Suojalaitteet:
Voidaan käyttää vaativissakin työympäristöissä, koska itse ajoneuvo ja monet sen komponenteista on suojattu kestävillä erikoislaitteilla.

Simply safe

Descent Speed Regulation:
Tehokas ja varma jokaisella rampilla: Ainutlaatuinen avustajajärjestelmä Descent Speed Regulation (DSR) säätelee automaattisesti ajonopeutta kuorman ja kallistuskulman mukaan.

Näkyvyys joka suuntaan:
Turvallinen ajokokemus parhaan näkyvyyden ansiosta – sen mahdollistavat monet ikkunat, teleskooppipeilit ja peruutuskamera.

Simply flexible

Monipuoliset käyttömahdollisuudet:
modulaarisen ajoneuvomalliston ja monien yksilöllisten varustusvaihtoehtojen ansiosta.

Simply connected