Sähkökäyttöinen Trukki RX 60 2,5 – 3,5 t

Erittäin raskaaseen käyttöön

  • Kantavuus 3500 kg
  • Nostokorkeus 7390 mm
  • Nopeus 20 km/h

Koe RX 60 sekuntiasi

Optimoi käyttämäsi aika. Uusi STILL RX 60.

Asetu mukavasti uuteen STILL RX 60 -trukkiin ja varaudu sydämentykytyksiin heti kellon käynnistyttyä. Intralogistiikkaprosessit määritetään nyt muutamassa sekunnissa, ja nopeuttajamme hankkii sinulle kallisarvoista lisäaikaa. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien se sähköistää työsi ja vakuuttaa voiman, ergonomian, ohjattavuuden ja energiankulutuksen täydellisellä tasapainolla. RX 60-25/35 -trukin suorituskyky on enemmän kuin hyvä, se on luokkansa parhaita: voit liikuttaa sähkökäyttöisellä trukilla 258 tonnia vain 3 600 sekunnissa. Koe yhdellä akun latauksella suurimman toimintasäteen tarjoama vapaus, kun voit 32 400 sekunnin ajan lastata lavoja ilman uudelleenlatausta. Nauti parhaasta työpisteestä, jonka voit kuvitella: juuri oikein ryhmitellyt ohjauselementit, maksimaalinen jalkatila, optimaalinen näkyvyys joka suuntaan ja ainutlaatuinen STILL Easy Control -ajotietokone! Sen ansiosta suoritustoimintojen omat suosikkisi ovat vain yhden napsautuksen ja kaikki tärkeät suoritustiedot vain yhden vilkaisun päässä. Nyt on tullut aika asettaa uusi standardeja: koe nyt RX 60 sekuntiasi!

UUSI
Ei-sitova tarjous
VUOKRAUS
Ei-sitova vuokratarjous
KÄYTETTY
Käytettyjen trukkien tarjouksemme

Yhteydenotto: RX 60 2,5 – 3,5 t

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Huikea suorituskyky: luokkansa paras lastausteho

Paljon tekemistä? Suoraan asiaan: minkään muun trukin avulla et voi siirtää enemmän tavaraa lyhyemmässä ajassa. Uusi RX 60 on luokkansa tehokkain lastaustrukki. Korkealle, pitkälle tai kumpaankin suuntaan – nopeuttajamme avulla säästät jokaisen lavan osalta arvokkaita sekunteja. Täydellisesti hallittavan tehon avulla voit viedä tavarat ennätysajassa juuri oikeaan paikkaan. Kehitetty ja suunniteltu suurten mittakaavojen käyttökohteisiin.

258 tonnia 3 600 sekunnissa →
7,4 metriä 11 sekunnissa →
Suorituskyky →

258 tonnia 3 600 sekunnissa

3 600 sähköistävää sekuntia, jonka aikana siirrät 258 tonnia 200 metrin päähän. Koe tämän ajoneuvoluokan paras tehokkuus.

7,4 metriä 11 sekunnissa

11 sähköistävää sekuntia, jonka aikana nostat kuorman 7,4 metrin korkeuteen. Koe tarkka suorituskyky korkeimmalla tasolla.

Suorituskyky

Paljon tekemistä? Suoraan asiaan: minkään muun trukin avulla et voi siirtää enemmän tavaraa lyhyemmässä ajassa. Uusi RX 60 on luokkansa tehokkain lastaustrukki. Korkealle, pitkälle tai kumpaankin suuntaan – nopeuttajamme avulla säästät jokaisen lavan osalta arvokkaita sekunteja. Täydellisesti hallittavan tehon avulla voit viedä tavarat juuri oikeaan paikkaan ennätysajassa. Kehitetty ja suunniteltu suurten mittakaavojen käyttökohteisiin.

Maksimaalinen käytettävyys: suurin toimintasäde yhdellä akun latauksella

Voima on massa kertaa kiihtyvyys. Me lisäämme siihen kestävyyden! Mitä hyötyä olisikaan suorituskyvystä, jos siihen ei voi luottaa koko työvuoron ajan? Asetu uuteen RX 60 -trukkiin ja paina voimalla kahdeksan tunnin läpi lataamatta kertaakaan luokkansa kestävintä akkua. Voit ryhtyä töihin välittömästi, sillä trukki herää pikakäynnistystilassa jo silloin, kun asetut paikallesi.

Seuraava lataustauko? 32 400 sekunnin päästä →
Liikkeelle 0,5 sekunnissa →
Paras käytettävyys →

Seuraava lataustauko? 32 400 sekunnin päästä

32 400 sähköistävää sekuntia yhtämittaista käyttöä ilman lataamista. Lähde liikkeelle luokkansa kestävimmän akun latauksen voimin.

Liikkeelle 0,5 sekunnissa

Puoli sähköistävää sekuntia, ja uusi RX 60 on valmis lähtemään liikkeelle. Trukki on valmis käyttöön jo silloin, kun asetut paikallesi.

Paras käytettävyys

Voima on massa kertaa kiihtyvyys. Me lisäämme siihen kestävyyden! Mitä hyötyä olisikaan suorituskyvystä, jos siihen ei voi luottaa koko työvuoron ajan? Asetu uuteen RX 60 -trukkiin ja paina voimalla kahdeksan tunnin läpi lataamatta kertaakaan luokkansa kestävintä akkua. Voit ryhtyä töihin välittömästi, sillä trukki herää pikakäynnistystilassa jo silloin, kun asetut paikallesi.

Paras työpiste: tila ohjaamo ja STILL Easy Control -ajotietokone

Otsikko sanoo oikeastaan kaiken, mutta se voi ymmärtää todella vasta kokemalla sen itse. Reilu jalkatila, juuri oikein ryhmitellyt ohjauselementit ja optimaalinen näkyvyys, joka hakee vertaistaan: uuden RX 60 -trukin ohjaamo on parasta, mitä voi kuvitella. Kokemuksen täydentää älykäs STILL Easy Control -ajotietokone, josta et halua enää koskaan luopua.

Mukavuutta yhdessä sekunnissa →
Täyttä hallintaa JOKA sekunti →
Paras työpiste. Sillä selvä →

Mukavuutta yhdessä sekunnissa

Yksi sähköistävä sekunti, jota seuraa lukematon määrä lisää. Asetu mukavasti parhaaseen työpisteeseen, jonka voit kuvitella.

Täyttä hallintaa JOKA sekunti

Sähköistävät sekunnit STILL Easy Control -ajotietokoneen kanssa. Koe täydellinen hallinta, sillä halutut suoritustoiminnot ovat vain yhden napsautuksen ja kaikki tärkeät ajoneuvotiedot yhden vilkaisun päässä.

Paras työpiste. Sillä selvä

Otsikko sanoo oikeastaan kaiken, mutta se voi ymmärtää todella vasta kokemalla sen itse. Reilu jalkatila, juuri oikein ryhmitellyt ohjauselementit ja optimaalinen näkyvyys, joka hakee vertaistaan: uuden RX 60 -trukin ohjaamo on parasta, mitä voi kuvitella. Kokemuksen täydentää älykäs STILL Easy Control -ajotietokone, josta et halua enää koskaan luopua.


RX 60 2,5 – 3,5 t ominaisuudet

"Simply Efficent" osa-alueet

Simply easy

Intuitiivinen käsittely:
helppo käytettävyys vakiona koko RX-sarjassa

Parantaa tehokkuutta:
helppo pääsy ergonomisesti vaikuttavaan ohjaamoon

STILL Easy Control -ajotietokone:
tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla, suoritustoiminnot yhdellä napsautuksella

Huippunopea:
akun vaihto näppärästi sivulta

Simply powerful

Intralogistinen voimanpesä:
luokkansa paras lastausteho

Entistä nopeampi kiihdytys ja nosto:
saatavana huipputehoversiona ekstravahvoilla ajo- ja nostomoottoreilla

Älykäs tuki:
luistonesto ja muut aputoiminnot

Simply safe

Varma siirtyminen ohjaamoon:
kookas kahva, liukastumista estävä kumimatto ja leveä astinlauta

Optimaalinen näkyvyys joka suuntaan:
hoikka masto ja suuret ikkunat

Turvallisuutta kaikkeen käyttöön:
laaja valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten ajosuunnan ilmaisin näytössä, Safety Light 4Plus -huomiovalot ja Curve Speed Control, automaattinen nopeudensäätö kaarteissa

Simply flexible

Joustavat ohjausvaihtoehdot:
pitkät vivut, minivivut, Fingertip tai Joystick 4Plus

Mukautettava suoritusdynamiikka:
ajo- ja nostonopeuden kaltaisia parametreja voi mukauttaa napin painalluksella

Simply connected

Optimaalinen verkottaminen:
lisävarusteena saatava liittymä esimerkiksi STILL neXXt fleet -kalustonhallintaohjelmistoon

Hallittu käyttö:
lisävarusteena saatava pääsynhallinta suojaa luvattomalta käytöltä

STILL Li-Ion-teknologia

Saumattomasti toimiva sähköjärjestelmä alentaa käyttökustannuksia ja lisää tehokkuutta.

Lisätietoja STILL Li-Ion teknologiasta

Ominaisuudet

Voimaa kaltevilla pinnoilla

Täydellä teholla ylä- ja alamäkeen? Lastenleikkiä RX 60 -trukille! Tehopakkauksemme voi esimerkiksi 2 500 kg:n kuormalla ja 10 %:n kaltevuudella ajaa 610 metrin matkan kymmenen kertaa tunnissa. Samalla näkyvyys on taattu joka suuntaan uuden, hienostuneen mastomallin ansiosta.

Kotona sisällä ja ulkona

Varastohalli tai ulkotila: Tämä moniosaaja on ihanteellinen kuljetusapuri eri toimialojen jokaisessa kohteessa. Suuren akkukapasiteetin ja sivulta tehtävän akunvaihdon ansiosta RX 60-25/ 35 soveltuu ihanteellisesti monivuorokäyttöön.

Tarkkuutta kärkiin asti

Tavarat siirretään varastoon täsmällisesti ja vaivattomasti trukin erittäin herkkävireisen hydrauliikan ansiosta. RX 60-25/ 35 -trukin huipputehoversiolla voi kiihdyttää ja nostaa entistäkin nopeammin.

Aina hyvässä seurassa

Olipa kyseessä millainen haaste tahansa, RX 60 -sarja tarjoaa laajan mallivalikoimansa ansiosta aina räätälöidyn ratkaisun. Jokaiselle käyttöalueelle löytyy sopiva malli, joka on räätälöity jokaiseen tehtäväprofiiliin monipuolisen varustelun ansiosta.

Kova kuori, mukava ydin

Istuudu mukavasta ja nauti olostasi heti ensisekunneista lähtien. Kuljettajan ilmajousitettu istuin monine etuineen takaa ergonomisen mukavuuden. Tilavassa ohjaamossa on useita säilytysmahdollisuuksia. Sen lisäksi Easy Control tarjoaa kaikki tärkeät tiedot yhdellä vilkaisulla ja kaikki suoritustoiminnot yhdellä napsauksella.

Ketteryyttä ahtaissakin paikoissa

Ei törmäilyjä, vaan sujuvaa kulkua ahtaissakin paikoissa. Siitä pitävät huolen erittäin pieni kääntösäde, kompaktit mitat ja huikea ohjattavuus, jotka mahdollistavat käytön kapeilla käytävillä.

Yksi laite – monta mahdollisuutta

Työskentelylava, pidennetyt haarukan piikit, kippikontit, kauhat ja piikkien säätölaitteet ovat esimerkkejä varusteista, joilla voit helposti päivittää RX-60-mallia.

Yhteydenotto: RX 60 2,5 – 3,5 t

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Mediakeskus

{{ filteredVideos.length }} Videot

Mallisto

Malli
Suurin kantavuus (kg)
Suurin nostokorkeus (mm)
Ajonopeus (km/h)
Akkujännite (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Ladattavat

  • Tekniset tiedot RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 4 MB Lataa
  • Ohjekirja RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 80 MB Lataa
  • Ohjekirja RX 60 2,5 - 3,5 t Räjähdyssuojaus (englanti) PDF, 54 MB Lataa

Tämä ohjekirja on tarkoitettu vakiovarusteille koneelle, eikä välttämättä sisällä ohjeita konekohtaisesta erikoisvarustelusta. Jos haluat ohjekirjan tietylle erikoistrukille, ota yhteyttä varaosamyyntiimme.


Yhteys

Täytä lomake

Palaamme asiaan niin pian kuin mahdollista.

Soita asiantuntijalle

Suora yhteys asiantuntijalle

Yhteydenotto: RX 60 2,5 – 3,5 t

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Lue lisää