Sähkökäyttöinen Trukki RX 60 2,5 – 3,5 t

Erittäin raskaaseen käyttöön

  • Kantavuus 3500 kg
  • Nostokorkeus 7390 mm
  • Nopeus 20 km/h

Koe RX 60 sekuntiasi

Optimoi käyttämäsi aika. Uusi STILL RX 60.

Asetu mukavasti uuteen STILL RX 60 -trukkiin ja varaudu sydämentykytyksiin heti kellon käynnistyttyä. Intralogistiikkaprosessit määritetään nyt muutamassa sekunnissa, ja nopeuttajamme hankkii sinulle kallisarvoista lisäaikaa. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien se sähköistää työsi ja vakuuttaa voiman, ergonomian, ohjattavuuden ja energiankulutuksen täydellisellä tasapainolla. RX 60-25/35 -trukin suorituskyky on enemmän kuin hyvä, se on luokkansa parhaita: voit liikuttaa sähkökäyttöisellä trukilla 258 tonnia vain 3 600 sekunnissa. Koe yhdellä akun latauksella suurimman toimintasäteen tarjoama vapaus, kun voit 32 400 sekunnin ajan lastata lavoja ilman uudelleenlatausta. Nauti parhaasta työpisteestä, jonka voit kuvitella: juuri oikein ryhmitellyt ohjauselementit, maksimaalinen jalkatila, optimaalinen näkyvyys joka suuntaan ja ainutlaatuinen STILL Easy Control -ajotietokone! Sen ansiosta suoritustoimintojen omat suosikkisi ovat vain yhden napsautuksen ja kaikki tärkeät suoritustiedot vain yhden vilkaisun päässä. Nyt on tullut aika asettaa uusi standardeja: koe nyt RX 60 sekuntiasi!

UUSI
Ei-sitova tarjous
VUOKRAUS
Ei-sitova vuokratarjous
KÄYTETTY
Käytettyjen trukkien tarjouksemme

Yhteydenotto: RX 60 2,5 – 3,5 t

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Huikea suorituskyky: luokkansa paras lastausteho

Paljon tekemistä? Suoraan asiaan: minkään muun trukin avulla et voi siirtää enemmän tavaraa lyhyemmässä ajassa. Uusi RX 60 on luokkansa tehokkain lastaustrukki. Korkealle, pitkälle tai kumpaankin suuntaan – nopeuttajamme avulla säästät jokaisen lavan osalta arvokkaita sekunteja. Täydellisesti hallittavan tehon avulla voit viedä tavarat ennätysajassa juuri oikeaan paikkaan. Kehitetty ja suunniteltu suurten mittakaavojen käyttökohteisiin.

258 tonnia 3 600 sekunnissa →
7,4 metriä 11 sekunnissa →
Suorituskyky →

258 tonnia 3 600 sekunnissa

3 600 sähköistävää sekuntia, jonka aikana siirrät 258 tonnia 200 metrin päähän. Koe tämän ajoneuvoluokan paras tehokkuus.

7,4 metriä 11 sekunnissa

11 sähköistävää sekuntia, jonka aikana nostat kuorman 7,4 metrin korkeuteen. Koe tarkka suorituskyky korkeimmalla tasolla.

Suorituskyky

Paljon tekemistä? Suoraan asiaan: minkään muun trukin avulla et voi siirtää enemmän tavaraa lyhyemmässä ajassa. Uusi RX 60 on luokkansa tehokkain lastaustrukki. Korkealle, pitkälle tai kumpaankin suuntaan – nopeuttajamme avulla säästät jokaisen lavan osalta arvokkaita sekunteja. Täydellisesti hallittavan tehon avulla voit viedä tavarat juuri oikeaan paikkaan ennätysajassa. Kehitetty ja suunniteltu suurten mittakaavojen käyttökohteisiin.

Maksimaalinen käytettävyys: suurin toimintasäde yhdellä akun latauksella

Voima on massa kertaa kiihtyvyys. Me lisäämme siihen kestävyyden! Mitä hyötyä olisikaan suorituskyvystä, jos siihen ei voi luottaa koko työvuoron ajan? Asetu uuteen RX 60 -trukkiin ja paina voimalla kahdeksan tunnin läpi lataamatta kertaakaan luokkansa kestävintä akkua. Voit ryhtyä töihin välittömästi, sillä trukki herää pikakäynnistystilassa jo silloin, kun asetut paikallesi.

Seuraava lataustauko? 32 400 sekunnin päästä →
Liikkeelle 0,5 sekunnissa →
Paras käytettävyys →

Seuraava lataustauko? 32 400 sekunnin päästä

32 400 sähköistävää sekuntia yhtämittaista käyttöä ilman lataamista. Lähde liikkeelle luokkansa kestävimmän akun latauksen voimin.