Hyllytysjärjestelmät Liikkuvat hyllyt

Järjestelmä maksimille tilan hyödyntämiselle

 • Maksimi varastotilan käyttö - jopa 80% tilansäästö verrattuna tavallisiin hyllyihin.
 • Työskentelykäytävät on sopeutettu trukin ja prosessin mukaan - tarpeen mukaan useampi kuin yksi työskentelykäytävä voidaan suunnitella tai useita kapeita käytäviä tilausten noudolle voidaan avata.
 • Järjestelmä voidaan asentaa useassa vaiheessa, jotta varastokapasiteetti kasvaa vähitellen.
 • Pääsy jokaiseen varastoalueeseen avatulta työskentelykäytävältä.
 • Lyhyet etäisyydet.

Haluatko varastoida tuotteesi mahdollisimman paljon tilaa säästäen? Vilkaise STILLin liikkuvia hyllyjä. Tämä hyllyjärjestelmä vaatii tilaa vain yhdelle työskentelykäytävälle varastointia ja noutoa varten - loput varastosta voidaan käyttää puhtaasti sälömiseen.

Liikkuvien hyllyjen kohokohta: Tämän järjestelmän käytävät asennetaan sähkömoottorilla liikutettaviin vaunuihin. STILL liikkuva hylly sallii tilaa säästävän tuotteiden varastoinnin, samalla kun jokainen varastosijainti on saavutettavissa liikuttamalla hyllyä.

Koska on vain yksi työskentelykäytävä, saatava varastotila voidaan käyttää optimisti. Esimirkiksi, tämä on etu kylmävarastoille ja pakastimille. Verrattuna muihin hyllyjärjestelmiin, paljon enemmän tuotteita saadaan säilöttyä annetulle lattia-alalle. STILL liikkuvan hyllyn työskentelykäytävän leveys voidaan säätää käyttöön otettujen trukkien mukaiseksi.

Vaunuja ohjataan hyllytuessa olevalla ohjaimella, kauko-ohjauksella tai käyttöliittymällä joka on kytketty varaston päähallintajärjestelmään. Valomuurit asennetaan jalankulkijoiden suojaksi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Liikkuvat hyllyt

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Liikkuvat hyllyt - muotoilu

Liikkuvat hyllyt koostuvat hyllystä itsestään, vaunusta, ajo- ja opastekaiteista, sekä ohjaus- ja turvavälineistä. Kevyet esteet asennetaan jalankulkijoiden suojaksi.

Hylly on yleensä lava- tai ulokepalkkihylly. Näin ollen pitkiä materiaaleja tai eri painolasteja lavoilla voidaan säilöä hyllyille. Dynaamisten hyllyjen pituus ja tasojen määrä ja korkeudet sopeutetaan yksilöllisesti vaatimuksiisi. Sitten valitaan soveltuva vaunu, joka pystyy kantamaan halutut painomäärät. Vaunut kulkevat kiskoilla.


Liikkuvat hyllyt - osat

Kiskot

Liikkuva hyllyjärjestelmä vaatii kiskot lattiaan, joita pitkin hyllyt voivat liikkua. On opastekiskoja urilla ja sileitä kiskoja, niin sanottuja juoksevia kiskoja. Näiden juoksevien ja opastekiskojen yläreuna on lattiatasolla. Koska lattiaa ei olla vielä valeltu vasta rakennetuissa rakkenuksissa, on usein mahdollista asentaa korkeammat nosturikiskot. Korkea nosturikisko voidaan asentaa ylimmän lattiakerroksen sisään. Kerros peittää nosturikiskon kokonaan, ankkuroiden kiskon lattiaan. Olemassa olevissa varastoissa, litteät kiskot voidaan asentaa leikattuun uraan tai suoraan nykyiseen lattiaan. Suorat asennukset nykyiseen lattiaan vaativat uuden ylimmän lattiakerroksen tekemisen jälkikäteen.

Vaunut

Vaunu on keskeinen osa liikkuvia hyllyjärjestelmiä. Hyllyt kiinnitetään vaunuun. Vaunut varustetaan moottoreilla. Nämä moottorit liikuttavat vaunuja lattian kiskoilla.

On kaksi- tai nelipyöräisiä vaunuja, joko sileillä tai opastepyörillä. Vaunujen muotoilu riippuu suunnitelluista painolasteista.

Päädyn suoja

Liikkuvan hyllyn pääty on varustettu valomuureilla. Valomuureja käytetään sisäänpääsyhallintaan toiminnan aikana.

Jos päädyn valomuurit estyvät jalankulkijasta tai trukista kun liikkuva hylly on liikkeessä, järjestelmä pysähtyy automaattisesti. Lisäksi, järjestelmä on varustettu hätäpysäytysnapeilla.


Liikkuvat hyllyt - tärkeät suunnittelutekijät

Kuva näyttää hyllyn tasojen, nostokorkeuksien, vaadittujen trukkien ja työskentelykäytävän leveyksien välisen suhteen. Trukki ja liikkuva hylly ovat synkronoidut ja suunnitellut vaatimuksiesi mukaisesti.


Liikkuvat hyllyt - lisävarusteet

 • Valo-ohjaus: Liikkuvassa hyllyssä olevaa ohjainta voidaan jatkaa lisätoiminnoilla, esimerkiksi, sytyttämään valot avatulla käytävällä.
 • Yöllinen ilmankierto: Työskentelykäytävät ovat tasaisen leveyisiä vaunujen välissä. Koska ilma voi kiertää paremmin tässä asemassa, tätä toimintoa käytetään usein kylmävarastoissa, jotta tuotteet viilenevät optimisti.
 • Tilauksennoutopiste: Työskentelykäytävä on usean vaunun välissä. Tässä tapauksessa pitää määrittää mikäli käytävien pitäisi olla yhtä leveitä kaikille vaunuille tai vain tietyille vaunuille. Kapeita käytäviä muodostetaan niin että työntekijät voivat noutaa tilaukset järjestelmän alemmilta tasoilta. Usea työntekijä voi työskennellä järjestelmän kanssa samaan aikaan.
 • Ohjaus: Ohjaimia käytetään työskentelykäytävällä liikuttamalla yksittäisiä vaunuja.
 • Kauko-ohjaus: Valinnainen kauko-ohjaus sallii kävelymatkojen ja ajan säästämistä avaamalla työskentelykäytävän trukista käsin.
 • Pääkytkinlokero: Yksinkertaisesti, pääkytkinkotelo asennetaan hyllyjärjestelmän lähelle. Pääkytkinlokero sisältää järjestelmän pääohjauskomponentit. Eri ohjausvalot antavat tietoa hyllyn tilasta ja huomauttavat mahdollisista virheviesteistä.
 • Lisäohjauspaneeli: Pitkien kävelymatkojen välttämiseksi varastossa, ylimääräinen ohjauspaneeli voidaan asentaa hyllyyn. Tämä on ylimääräinen ohjausyksikkö, joka tarjoaa kaikki toiminnot joita normaalisti vain pääkytkinlokero sisältää. Niitä käytetään myös kylmävarastoissa tai pakastimissa joissa pääkytkinlokero on kylmiöalueen ulkopuolella. Lisäohjauspaneelin avulla kaikkia toimintoja voidaan hallita kylmiöalueelta käsin.
 • Trukkien havaitseminen: Valinnaisella trukin havaitsemisella järjestelmä tunnistaa mikäli trukki on tulossa tai poistumassa työskentelykäytävältä käyttämällä ylimääräisiä valomuureja, jotka ovat trukin mastokorkeudella. Jos trukki poistuu työskentelyalueelta, järjestelmä automaattisesti ilmoittaa alueen "tyhjäksi", mitään ylimääräistä nappia ei tarvitse painaa. Järjestelmä voi liikkua välittömästi.
 • Vaunusuoja: Vaunut on varustettu suojilla (lastulevy/ritilät) suojellakseen vaarallisia kohtia ja estääkseen onnettomuuksia. Lastulevyn lisäksi valinnaisia sijoitusrunkoja voidaan käyttää, jotka kasvattavat lastulevyjen kantokykyä alimmalla vaunutasolla.
 • Takaseinän ritilät/turva-aidat: Takaseinän ritilöitä käytetään jalankulkijoiden suojelemiseksi. Näitä osia kiinnitetään hyllyn takaseinään tai lattiaan. Ritilät estävät työntekijöiden vahingoittumisen jos lava tippuu hyllyltä. Turva-aidat varmistavat että järjestelmään pääsee käsiksi vain valomuurien suojaamilta sisäänkäynneiltä.

Liikkuvien hyllyjen ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

 • Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.
 • Kumppanuus johon voit luottaa.
 • Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.
 • Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.
 • Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.