/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®

Turvallisuus alkaa alkuperäisistä varaosista

Mistä STILL tunnetaan - ei ainoastaan trukkien luotettavuudesta, laadusta ja suorituskyvystä, vaan myös siitä, että varaosilla on samantasoiset vaatimukset.

Miksi valita Original Parts®?

Turvallisuus.

Ainoastaan alkuperäiset varaosat voivat varmuudella taata sen että STILL'in tiukat laatuvaatimukset täyttyvät. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa trukkienne parhaan mahdollisen turvallisuuden. Tuotepiratismi saattaa olla todella vaarallista tarviketuotteita käyttävälle. Kopioitujen osien valmistusmenetelmät ja -olosuhteet ovat kyseenalaisia ja yleensä heikompilaatuisiin tuotteisiin liittyy sekä terveys- että turvallisuusriski.

Luotettavuus.

STILL Original parts® ovat serifioituja varaosia jotka käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan. Ne takaavat korkeimman tason luotettavuuden ja ‘Made in Germany’ laadun. Pitkä käyttöikä ja taattu 12 vuoden saatavuus varmistaa trukkikalustosi pitkäaikaisen toiminnan, ylläpitää trukkien arvoa ja ehkäisee kalliita käyttökatkoja. Tosiasia on, että tarviketuotteet ovat halvempia, koska niistä puuttuu laadunvalvonta ja niissä käytetään heikompilaatuisia materiaaleja. Ei ole varmuutta siitä, mitä seurannaiskustannuksia tarviketuotteiden käytöstä voi johtua.

Nopeus.

Vain STILL Original Parts® varaosat voivat taata nopeat valmistajan asettaman laatutason täyttävät korjaukset. Voimme toimittaa 51,000 varaosanimikettä lyhimpään mahdolliseen aikaan.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Haarukat luistamattomalla pinnoitteella*

Kun ajetaan epätasaisella alustalla, kuljetetaan liukkaita laatikoita tai kovaa jarrutettaessa voi kuorma liikkua haarukoilla. Haarukat voidaan myös pinnoittaa* ja siitä voi olla hyötyä:

 • helppo paikan päällä tehtävä pinnoitus (kaikki trukki- ja haarukkatyypit)
 • vähentää kuorman liukumismahdollisuutta ja parantaa tuvallisuutta
 • signaaliväri lisää turvallisuutta
 • vähentää tavaroiden vahingoittumista
 • vähentää melua kuormia lastattaessa
 • lisää haarukoiden kulumiskestävyyttä ja käyttöikää
 • signaaliväri parantaa haarukoiden näkyvyyttä ja vähentää onnettomuuksia
 • myös sähköä johtava versio saatavilla

* Patentti vireilla Saksassa. Mallisuojattu Saksassa

 

STILL Original joustokumirenkaat

STILL Original joustokumirenkaan rakenne on monikerroksinen erikoiskumiseos; ne ovat erittäin kulutuskestäviä eivätkä ole ilmatäytteisiä. Tämä vaikuttaa tärähdysten ja tärinöiden vaimennustaajuuteen.

STILL Original joustokumirenkaiden rakenne tekee niistä puhkeamattomia ja huoltovapaita. Ne tarjoavat hyvän vakavuuden, matalan vierintävastuksen ja monipuoliset käyttökohteet ja ne voidaan asentaa myös ilmakumirenkaan vanteelle.

STILL Original joustokumirenkaat sopivat sisä- ja ulkokäyttöön.

STILL Original umpikumirenkaat

STILL Original umpikumirenkaat on valmistettu erittäin kestävästä kumiseoksesta, eivät ole ilmatäytteisiä ja ovat yleensä pienihalkaisijaisia. Umpikumirenkaassa ei ole iskunvaimennusominaisuutta.

STILL Original umpikumirenkaat ovat puhkeamattomia ja huoltovapaita. Niitä käytetään kun tarvitaan suurta kuormankantokykyä ja tarkkaa ohjattavuutta.

STILL Original umpikumirenkaat on tarkoitettu sisäkäyttöön.

STILL Original ilmakumirenkaat

STILL Original ilmakumirenkaat ovat erikoiskumiseoksesta valmistettuja ilmatäytteisiä renkaita. Ne on suunniteltu antamaan maksimaalisen ajomukavuuden, erittäin hyvän pidon ja ne soveltuvat epätasaisille pinnoille.

STILL Original ilmakumirenkaat tarjoavat parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen, auttaen suojaamaan kuljettajaa, trukkia ja kuormaa. Myös kuljetettaessa erittäin raskaita taakkoja ja tiukoissa mutkissa niillä on erinomainen vakaus ja alhainen vierintävastus.

STILL Original ilmakumirenkaat on tarkoitettu lähinnä ulkokäyttöön.

 

Polttoainesuodattimet

Polttoaineen seassa olevat likapartikkelit voivat aiheuttaa vakavia vaurioita polttoainejärjestelmässä. STILL Original suodattimet on suunniteltu poistamaan partikkelit tehokkaasti ja näin pidentämään järjestelmän komponenttien käyttöikää. Nykyaikaisen dieselmoottorin polttoainejärjestelmän korkeapainesuuttimet ja korkeapainepumput voivat helposti vaurioitua epäpuhtauksista. STILL Original polttoainesuodattimet suodattavat epäpuhtaudet polttoaineesta ja varmistavat polttoainejärjestelmän komponenttien parhaan mahdollisen toimivuuden. STILL Original polttoainesuodattimissa käytetään vain huolella testattuja korkealaatuisia materiaaleja. Kuten muutkin STILL varaosat, on polttoainesuodattimet valmistettu juuri STLL'in laatuvaatimusten mukaan suojelemaan ympäristöä ja estämään moottorin vaurioitumista.

Miten hyödyt

 • Likapartikkelit suodatetaan pois polttoaineesta
 • Trukin käyttöikä pitenee
 • Suojellaan ympäristöä ja estetään moottorivaurioita

Ilmasuodattimet

Dieselmoottori toimii tehokkaasti, kun se saa oikeassa suhteessa polttoainetta ja ilmaa. STILL Original ilmansuodattimet on suunniteltu juuri oikealle moottorin tarvitsemalle ilmamäärälle taaten tehokkaan ja polttoainetta säästävän käynnin. STILL Original ilmansuodattimet suodattavat imuilmasta epäpuhtauksia kuten pölyä, hiekkaa ja nokea. Näin moottori toimii optimaalisesti ja pakokaasupäästöt pysyvät matalina. Suodattimemme estävät myös ennenaikaista moottorin kulumista.

Kuinka hyödyt

 • Optimoitu virtausvastus
 • Optimaalinen palotapahtuma ja matalat päästöt
 • Suoja epäpuhtauksia vastaan

Öljysuodattimet

Moderni, tehokas dieselmoottori tarvitsee häiriöttömän öljyvirtauksen voitelemaan mm. männänrenkaita, sylinteriputkia, laakereita ja nokka-akselia. STILL Original öljynsuodattimet varmistavat korkean suodatusasteen, pitävät suorituskyvyn korkealla ja suojaavat vaurioilta. Moottoriöljyyn sekoittuu palojäänteitä, nokea, pölyä. STILL Original öljynsuodattimet suodattavat epäpuhtaudet öljystä ja vähentävät moottorin kulumista. STILL Original öljynsuodattimet pidentävät öljyn vaihtoväliä ja pitävät suorituskyvyn korkealla.

Kuinka hyödyt

 • Optimaalinen öljynvirtaus
 • Moottoriöljyn tehokas suodattaminen
 • Jatkuva moottorin korkea suorituskyky

Hydrauliöljysuodattimet

Korkea käyttöaste on yksi STILL trukin avainominaisuuksista, samoin kuin voimakas nosto-, kallistus- ja ohjaushydrauliikka. STILL Original hydraulisuodattimet suojaavat trukin hydrauliikan toimintaa. Yleinen hydraulijärjestelmässä oleva epäpuhtaus veden ja ilman lisäksi on likapartikkelit, jotka aiheuttavat kulumista ja toimintahäiriöitä. STILL Original hydraulisuodattimilla nämä epäpuhtaudet suodatetaan tehokkaasti pois hydrauliöljystä. STILL Original hydraulisuodatin auttaa pitämään suorituskyvyn ja käytettävyysasteen korkealla.

Kuinka hyödyt

 • Korkea trukin käyttöaste
 • Suoja kulumista vastaan
 • Korkea trukin tehokkuus
 

Lisätietoja

STILL Original kuljettajan istuin on suunniteltu ergonomisten asetusten mukaisesti ja tarjoaa erinomaisen mukavuuden sekä turvallisen ja käyttäjäystävällisen säädettävyyden.

 

STILL Original kujettajan istuin on saatavissa eri varustevaihtoehdoilla ja lisävarusteilla – räätälöity täyttämään vaatimuksesi.

 

Lisätietoja

Suurin osa näistä suorituskykyisistä komponenteista on STILL'in itsensä kehittämiä ja ovat suunniteltu tiukkojen turvamääräysten mukaisesti. STILL Original komponentit ovat siten täydellisesti yhteensopivia STILL -trukkien kanssa ja takaavat parhaan suorituskyvyn, käytettävyyden ja turvallisuuden.

 

Lisätietoja

Trukki tarvitsee säännöllistä huoltoa, jotta se pysyy toimintakelpoisena pitkään ja täydellä kapasiteetilla. STILL Original huoltosarjat on tehokas keino pitää trukkisi käyttökunnossa ja välttää yllättäviä lisäkustannuksia. STILL huoltosarjassa sinulla on kaikki huoltoon tarvittavat osat ja trukkisi on takaisin käyttökunnossa mahdollisimman lyhyessä ajassa.

 

STILL Original huoltosarjamme tekevät STILL -trukkien huollot yksinkertaisemmiksi, nopeammiksi ja edullisemmiksi kuin jos kaikki tarvikkeet hankittaisiin erikseen.


Ladattavat

 • STILL Huolto esite (Englanti) PDF, 2 MB Lataa
 

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää huoltovalikoimastamme.

Täytä lomake

Otamme teihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Suora yhteysnumero huoltoon

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Maximale Verlässlichkeit zu kalkulierbaren Kosten

Lisäpalvelut

Valikoima juuri tarpeisiinne sopivia huoltopaketteja - aina korjauskutsusta täyshuoltosopimukseen saakka.