Hyllytysjärjestelmät Sisäänajo- ja läpiajohyllytys

Säilö syvälle ja säästä tilaa

  • Tiivistä varastointia tilankäytön maksimoimiseksi.
  • Turvallinen varasto herkemmille tavaroille, jotka ovat arkoja kolhuille.
  • Sopii hyvin varastoitaessa suuria määriä samanlaista tuotetta.

Haluatko säilöä suuren määrän identtisiä tuotteita tiiviillä tavalla varastoosi? Silloin vaihtoehtosi voi olla STILL sisäänajo- ja syväkuormaushylly. Kiitos joustavan suunnittelun, tämä hyllytyyppi tarjoaa loistavan tehokasta tilankäyttöä varastossa. Jos hyllyt suunnitellaan sisäänajohyllyinä, materiaalit säilötään ja noudetaan hyllyn yhdestä sivusta.

Tämä varastointijärjestelmä on ideaali usean lavan säilömiseen toistensa perään. Hylly on suunniteltu siten, että trukit mahtuvat liikkumaan hyllykanavien sisällä varastoidakseen tai noutaakseen lavoja. Tämän tyyppinen säilöntä on ideaali tavaralle joka on herkkä paineelle tai varastoille, jotka säilövät kausituotteita, koska nämä tuotteet pysyvät yleensä kanavissa kauan. Läpivirtaushyllyt noudattavat normina LiFo-periaatetta (Last in, First out). On myös mahdollista käyttää läpiajettavia hyllyjä FiFo-periaatteella (First in, First out).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Sisäänajo- ja läpiajohyllytys

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Sisäänajettavat ja läpiajettavat hyllyt - muotoilu

Sisään- ja läpiajettavat hylly sallivat varastotrukin ajavan hyllyn sisälle pinotakseen tai purkaakseen lavoja. Lavat sijoitetaan toistensa taakse ja ne voidaan pinota usealle tasolle. Normaalisti lavat säilötään pitkiksi ajoiksi hyllyn kanaviin. Jotta trukki voidaan ajaa turvallisesti hyllyn sisälle, lattiaan asennetaan ohjauskiskot.

Tukikiskojen muotoilu on tärkeää jotta hyllyjärjestelmä toimii oikein lavoja kuormattaessa. On tärkeää, että raidetukien välinen etäisyys on riittävän leveä, jotta teollinen trukki voi liikkua hyllyn sisällä ja sijoittaa lavan varmasti raidetuelle. Normaalissa versiossa raidetuet pultataan konsoleihin jotka kiinnittävät tukiraiteet runkoihin.


Sisään- ja läpiajettavat hyllyt - komponentit

Hyllytuet

Hyllytuet on tehty erityisistä teräsmuodoista ja ovat STILL sisään- ja läpiajohyllyjen kiinteitä osia. Kaksi tukea pultataan tasoprofiileihin muodostaakseen pylvään. Jotta tukevuus on parempi, hyllytuet kiinnitetään tukevasti lattiaan. Etäisyysosat kiinnittävät yksittäiset pylväät toisiinsa.

Vaakatasoiset poikkivahvisteet ja pitkittäiset palkit

Sisään- ja läpiajohyllyjen pylväät kiinnitetään pituussuunnassa pitkittäisillä palkeilla, jotka lisäävät hyllyn vakautta.

Pystysuuntaiset poikkipalkit

Pystysuuntaiset poikkipalkit antavat järjestelmään tarvittavan vakauden.

Tukikisko

Lavat säilötään tukikiskoille, jotka on kiinnitetty pylväisiin konsoleilla. Jokaisen tason korkeus voidaan yksilöllisesti säätää 50 mm askelilla. Leveät kantosivut ja suppilomaiset sivuseinät pitävät huolen että lavat on aseteltu turvallisesti.

Törmäyssuoja

Hyvin näkyvät törmäyssuojat suojelevat pylväitä teollisen turvallisuuden lisäämiseksi. Törmäyssuojat on helppo vaihtaa niiden vahingoittuessa.


Sisään- ja läpiajettavat hyllyt - päälisävarusteet

Lattiakisko

Lattiakisko suojelee runkoja kun trukit liikkuvat kanavan sisällä. Pyydettäessä lattiakiskon voi jättää pois lyhyiltä käytäviltä, tai vain ensimmäistä pylvästä suojellaan kiskolla. Suosittelemme käyttämään kiskoa koko kanavalla.

Sisäänajoavustaja tukikiskolle

Tämä avustaja suojelee lavaa ja tukikiskoa kun trukki menee käytävään. Se myös johtaa oikeaan syvennykseen kun lava on nostettu. Kuskin ei ole aina helppo nähdä mikäli lavan pohjareunus on ylempänä kuin kiskon kantopinta.


Sisään- ja läpiajohyllyt - tärkeät suunnittelutekijät

Kuva näyttää yhdestä päästä käytettyjen sisäänajohyllyjen varastointi- ja noutojärjestyksen. Tavarat varastoidaan ylhäältä alaspäin ja sitten perästä eteen. Nouto suoritetaan käänteisessä järjestyksessä. Varastointiin ja noutoon käytetään LiFo-periaatetta (Last in, First out).

Molemmista päistä käytettävät sisäänajohyllyt toimivat saman varastointi- ja noutojärjestyksen mukaisesti kuin yhdestä päästä käytettävät hyllyt. Ainoa ero: Ne koostuvat kahdesta sisäänajohyllystä, joiden takaseinät osoittavat toisiaan.

Läpiajohyllyissä lastit varastoidaan yhdelle puolelle ja noudetaan hyllyn toiselta puolelta. Läpiajohyllyt seuraavat siksi FiFo-periaatetta (First in, First out).

Beschickung
Beschickung

Etäisyydet

Hyllyä suunnitellessa pitää noudattaa FEM vaatimuksia liittyen pakollisiin hyllyrunkojen etäisyyksiin, lavoihin, sekä trukkiin.


Sisään- ja läpiajohyllyjen ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

  • Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.
  • Kumppanuus johon voit luottaa.
  • Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.
  • Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.
  • Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.