Hyllytysjärjestelmät Hyllytys

Erityisvaatimuksille

  • Säädettävissä vaatimustenne mukaiseksi: Joustavasti kasvatettava.
  • Paljon tilaa pienellä rahalla: Vetovoimainen hinta-tehokkuussuhde.
  • Adaptoitavissa kaikille tuotetyypeille: Laaja lisävarusteluettelo.
  • Nopea pystytys: Helppo asennus.
  • Mukavasti säilömässä korkealle: Integroidut portaat.

Tarvitsetko joustavan ratkaisun laatikoiden ja pienesineiden säilömiseksi? Katso siis STILLin hyllystöjä! Yksinkertainen rakenne ja joustava laajennettavuus ja sopeutuvuus ovat tämän älykkään hyllytysratkaisun ominaisuuksia.

Joustavalla korkeudella ja modulaarisella hyllyn osien muotoilulla ja laajalle lisävarustevalikoimalla STILLin hyllystöt voidaan sopeuttaa tismalleen vaatimuksiisi. Tarvitsetko erityisratkaisun? Ota meihin yhteyttä! Moni erityisvaatimus voidaan täyttää. Esimerkiksi: viistot hyllyt, läpinäkyvät hyllyt, hyllyt renkaankumeille ja vanteille, ja hyllyt vaarallisten nesteiden ja muiden vaarallisten materiaalien säilömiseksi.

Onko nykyinen varastotilasi liian pieni? Ei huolta, voimme toteuttaa monitasoisia järjestelmiä jopa 8 metrin korkeuteen ja optimoida nykyistä varastotilaasi tarvitsematta laajentaa lattia-alaa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Hyllystö

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Hyllystö

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Hyllystöt - muotoilu

Monien osiensa ja komponenttiensa ansiosta hyllystö voidaan muotoilla yksilöllisesti ja minkä tahansa vaatimuksen mukaisesti. Hyllystön runkoa voidaan pidentää yksilöllisesti poikkipalkeilla, suljetuilla sivuseinillä tai ritiläseinillä. Hyllystö viimeistellään eri leveyksissä ja pituuksissa saatavilla hyllytasoilla. Tekninen muotoilu sallii jopa 3500 kg yksikkökapasiteetin.


Hyllystöt - osat

Tukikoukku

Tukikoukut ovat galvanoituja T-muotoisia osia. Kiitos rungon reikien 25 mm väleillä, mikä tahansa hyllyn muoto voidaan luoda asettamalla tukikoukut halutuille korkeuksille.

Lastiopas

Hyllyn syvyys varmistetaan lastioppailla, jotka asetetaan kahden tuen väliin. Jos hylly on yli viisi kertaa korkeampi kuin syvä, sitä pitää suojata kaatumiselta. Tämä saavutetaan helposti kiinnityspisteillä seinissä tai lattiassa.

Hyllytasot

Hyllytasot voidaan sovittaa teräspohjilla, paneeleilla, upotteilla ja ritiläpohjilla. Teräspohjat sallivat jopa 150 kg, 250kg tai 350 kg kantokyvyn.

 

Paneelit (puiset laudat) sallivat 250 kg tai 350 kg kantokyvyn.


Hyllystöt - päälisävarusteet

Taka- ja sivuseinät

Takaseinät suojaavat tuotteita optimisti hyllyltä putoamiselta. Takaseinät tarjoavat toisen edun: ne voivat toimia huoneita jakavina seininä. Sivuseinät suojelevat tuotteita hyllyn sivulta putoamiselta. Taka- ja sivuseinät ovat valinnaisesti saatavilla ritilöinä tai metallilevyinä.

Verkkokorit

Verkkokorit sallivat taloudellisen ja organisoidun pienten tuotteiden varastoinnin.

Säädettävät hyllystön jakajat

Säädettävät hyllystön jakajat pitävät hyllyn siistinä ja antavat selkeän yleisnäkymän pienistä osista. Ne auttavat jakamaan tilaa hyllyllä.


Hyllystöjen ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

  • Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.
  • Kumppanuus johon voit luottaa.
  • Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.
  • Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.
  • Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.