Filosofia

STILLin missio


Olemme asiakkaidemme käytettävissä. Asiakastyytyväisyys ohjaa toimintaamme

Tehtävämme on aktiivisesti edistää asiakkaidemme menestystä. Asiakkaidemme nykyiset ja tulevat tarpeet ohjaavat meitä.
Voitamme asiakkaidemme luottamuksen räätälöidyillä ratkaisuillamme joka päivä. Asiakastyytyväisyys on kestävän menestyksemme perusta.

Tarjoamme erinomaisia ratkaisuja ja intralogistiikan sovelluksia, jotka luovat asiakkaillemme kilpailuetua.

Edistämme asiakkaidemme suorituskykyä osaamisellamme ja innovatiivisuudellamme. Ottaaksemme alan johtopaikan panostamme työntekijöihimme ja teknologioihin.
Siirrymme rohkeasti innovatiivisille aloille, kuten digitalisaation ja automaation pariin. Näin tehdessämme saamme vastauksia tulevaisuuden kysymyksiin. Keskitymme laatuun ja pitkäikäisyyteen. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisumme tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia.

Otamme vastuuta. Tiimityöskentely on vahvuutemme.

Jokainen meistä ottaa vastuuta yhtiömme tavoitteiden saavuttamisesta. Vaadimme ja rohkaisemme yksilön vastuuseen perustuvaan yksilölliseen työhön. Työskentelemme yhdessä tulokseen keskittyvinä kumppaneina.
Kehittyäksemme jatkuvasti annamme ja odotamme avointa ja hyödyllistä palautetta. Vaalimme työntekijöidemme erilaisuutta ja potentiaalia, ja huolehdimme tasapainosta työn ja vapaa-ajan välillä.

Suojelemme ympäristöämme ja toimimme kestävästi.

Ympäristön suojeleminen on olemassaolomme perusta. Hyödynnämme luonnonvaroja vastuullisesti. Kehittäessämme uusia tuotteita huomioimme niiden ekologisen jalanjäljen alusta lähtien. Käytämme kierrätettäviä materiaaleja ja ympäristöystävällisiä valmistusprosesseja. Suunnittelemme työtilamme ympäristöystävällisesti ja kierrätämme ongelmajätteet asianmukaisesti. Edellytämme toimittajiemme ja kumppaniemme toimivan ympäristöystävällisesti. Olemme luotettavia ja toimimme säännösten mukaisesti kaikkialla sekä kunnioitamme sosiaalista ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Kansainvälisenä yrityksenä toimimme eri maissa.
Noudatamme lakeja ja sisäisiä ohjeistuksia. Näin edistämme yhteisöjen kehittymistä vastuullisesti.

Haluamme hyödyttää kaikkia, joiden kanssa olemme tekemisessä.

Käytämme vahvuuksiamme ja kyvykkyyksiämme rakentavasti, ratkaisukeskeisesti ja yhteistyössä kaikkien eduksi.
Vain kannattava yhtiö tarjoaa työtä myös tulevaisuudessa. Saavutamme yrityksemme tavoitteet osaamisellamme ja luotettavuudellamme. Tästä hyötyvät asiakkaamme, työntekijämme, toimittajamme ja osakkeenomistajamme.

STILL - Brändi

Haluatko lukea lisää filosofiastamme ja brändistämme? Tutustu brändikirjaamme:

  • STILLin brändiohjeistus PDF, 6 MB Lataa

Tai tilaa kirja kaupastamme: STILL-kauppa (saksaksi)