Smart Energy Unit

Älykäs kuormituksen hallinta intralogistiikassa

"Älykäs kalustonhallinta on perusedellytys kilpailukyvyn säilyttämiselle dynaamisessa intralogistiikan maailmassa. Älykäs veloitus on tärkeä osa tätä, se varmistaa käytettävyyden, joustavuuden, energiatehokkuuden ja ennen kaikkea läpinäkyvän kustannushallinnan. Vain jos tiedät milloin, missä ja kuinka paljon energiaa tarvitaan ja kulutetaan, voit suunnitella latausprosessisi ja sitä kautta trukkiesi käytettävyyden ja keskeytyksettömän materiaalivirran luotettavasti ja ennakoivasti. STILL-älylatauksella hyödyt kattavasta, digitaalisesta ja läpinäkyvästä akku- ja latausprosessien valvonnasta ja hallinnasta. STILL Smart Energy Unit (SEU) tarjoaa kiinteän verkon kiinteisiin latureillesi ja varmistaa tehokkaan energian jakelun. Näin lataustasoja voidaan analysoida, kapasiteetit suunnitella ja latausprosessit priorisoida. Älykkään latausalgoritmin ansiosta kalustosi pysyy aina valmiina välttäen jonot laturien edessä. Ohjauspaneelin kautta voit seurata akun lataustasoista, energiankäytöstä ja latauskäyttäytymisestä. Ja mikä tärkeintä, säästät rahaa. Loppujen lopuksi määrittämällä latausajat, prioriteetit ja tehorajat vältyt kallillta kuormituspiikeiltä ja voit saavuttaa huomattavia säästöjä sähkökustannuksissasi. Se on älykästä latausta STILL-litiumionitekniikalla."


Smart Energy kolmessa minuutissa

 • Optimoidut kustannukset:
  Kalliit tehohuiput voidaan välttää älykkään virranjakelun ja latausaikavälien määrittelyn ansiosta.
 • Läpinäkyvyys:
  Selkeä visualisoitu esitys kaikista oleellisista lataustiedoista käyttäjäystävällisessä hallintapaneelissa.
 • Energiatehokkuus:
  Optimoitu resurssien käyttö älykkään lataushallinnan ansiosta.

Everything in view

Ohjauspaneeli

STILL Smart Energy Unitin ohjauspaneeli tarjoaa selkeän kuvan kaikista oleellisista latauksen hallintatiedoista. Tämä tarkoittaa järjestelmän tilaa ja aktiivisten laturien lukumäärää ja lisäksi myös nykyisen priorisoinnin ja nykyisen käyttötehon. Ohjauspaneelista näkyy myös yksityiskohtainen kuva kunkin kytketyn laturin tärkeimmistä parametreista.

Latausprofiili

"Latausprofiilit" -alueella käyttäjä saa yleiskatsauksen kaikkien liitettyjen latureiden lataustiedoista. Eri aikavälit voidaan valita, kuinka monta laitetta voidaan tarkastella vertailussa ja arvioita voidaan tallentaa. Dataa voidaan käyttää latausprosessien optimoimiseksi ja esimerkiksi kuormitushuippujen välttämiseksi asettamalla sopivat latausrajat.

Yleiset asetukset

"Yleiset asetukset" -valikosta löytyy yksittäisiä asetusvaihtoehtoja. Esimerkiksi tehorajat voidaan määrittää kilowatteina, latausaikavälit voidaan määrittää ja muita asetuksia, jotka perustuvat luokkiin, kuten "Laturit", "  lataus (SoC)" ja "Truck ID".

Haluatko tietää lisää?

Tarjoamme STILL in asiantuntijoiden apua valintaa helpottamaan
Autamme mielellämme.

Yhteys

Lisätietoa numerosta

010 3363 610

Yhteydenotto: Smart Energy Unit

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ladattavat

 • Data Sheet Smart Energy Unit PDF, 2 MB Lataa
 • Alkuperäiset Smart Energy Unit PDF, 4 MB Lataa

Saatat olla myös kiinnostunut näistä