Julkaisutiedot

Pääkonttorin osoite Suomessa

STILL trukit
Mestarintie 11
01730 VANTAA

Myynnin puhelinnumero: 010 3363 610
Huollon puhelinnumero: 010 3363 600

EU:n asetuksen Kuluttajariitojen verkkovälitteisestä riidanratkaisusta mukainen huomautus:

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan STILL Finlandilla on velvollisuus opastaa kuluttajia eurooppalaisesta Kuluttajariitojen verkkovälitteisestä riidanratkaisusta, jota voidaan käyttää erimielisyyksien sovittelemiseen ilman, että tuomioistuimen on oltava mukana. EU:n Komissio vastaa alustan täytäntöönpanosta. Eurooppalainen Kuluttajariitojen verkkovälitteinen riidanratkaisu on löydettävissä osoitteesta: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Huomautamme kuitenkin, että STILL Finland ei ole valmistautunut eikä sillä ole velvollisuutta osallistua riidan sovitteluun kuluttajien välimiesvirastossa. Käyttäjillämme on kuitenkin seuraavat vaihtoehdot yhteydenottoon: puhelimitse numeroon +49 (1804) 7 84 55 33 tai yhteydenottolomake.

STILL Finland | Palvelun ehdot


Tekijänoikeus

STILL Finlandin verkkosivustolla on sisältöä kuten kuvia, valokuvia, grafiikkaa, logoja, videoita, filmejä, äänitiedostoja ja tekstiä. Nämä omistaa STILL GmbH, Berzeliusstrasse 10, D-22113 Hamburg, ja ne on suojattu tekijänoikeuslain, tavaramerkkilain, mallioikeuden ja henkilökohtaisten oikeuksien perusteella Saksan ja kansainvälisen lain mukaan.

STILL GmbH sallii ilman lupaa verkkosivujensa kaiken sisällön katselemisen ja lataamisen vain henkilökohtaiseen käyttöön sekä muihin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, edellyttäen, että sisältöön ei tehdä muutoksia. Jäljentäminen myymistä tai muuta kaupallista käyttöä varten ei ole sallittu.

Lataa

Jos käyttäjän ladattavaksi on saatettu sisältöä tai ohjelmia, niitä koskeva vastuu rajoitetaan vain taattujen ominaisuuksien puuttumiseen, ensisijaisten velvollisuuksien rikkomiseen, tahalliseen tai törkeään velvollisuuksien laiminlyöntiin ja terveyshaittoihin.

Takuu 

Verkkosivustoillamme esitetyt tiedot on koottu ja tarkastettu erityisen huolellisesti. STILL Finland kuitenkaan takaa tietojen täydellisyyttä, oikeellisuutta, ajankohtaisuutta tai sopivuutta tiettyyn tarkoitukseen. Verkkosivustolla annettujen tietojen käyttö on kokonaan käyttäjän vastuulla. STILL Finland vastaa mistään käyttäjälle erityisesti tietojen, laitteiden ja ohjelmistojen käytöstä aiheutuneista vahingoista.

Tavaramerkit

Kaikki STILL Finlandin verkkosivustoilla käytetyt tavaramerkit ovat STILL Finlandin omaisuutta. Kaikkien tavaramerkkiemme ja logojemme käyttö on kielletty kolmansilta osapuolilta.

Vastuuvapautus koskien ulkoisia viittauksia ja linkkejä

STILL Finlandin verkkosivustoilla on linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille (’ulkoiset linkit’).Näistä verkkosivustoista vastaavat niiden ylläpitäjät. STILL Finland on tarkastanut ulkoisen sisällön niiden laillisuuden suhteen, kun ensimmäinen linkki on tehty.Laillisuusrikkomuksia ei havaittu sillä hetkellä.STILL Finland ei voi vaikuttaa linkitettyjen verkkosivustojen nykyiseen tai tulevaan suunnitteluun eikä niiden sisältöön.Ulkoisten linkkien asettaminen ei tarkoita, että STILL Finland omistaisi sisällön, johon linkki tai viittaus johtaa.Ulkoisten linkkien jatkuvaa valvontaa ei voida kohtuudella vaatia STILL Finlandilta ilman konkreettisia osoituksia lainvastaisuudesta. Mikäli lainrikkomuksia kuitenkin tulee tietoomme, sellaiset ulkoiset linkit poistetaan välittömästi.

Viimeisen päivityksen päivämäärä: Marraskuu 2020

Lue myös tietosuojakäytäntömme.