Awards and Accolades - Double victory for STILL

Palkinnot

IFOY Award 2020

Ehdokkaamme

Nollapäästöt. Täysi suorituskyky. Palkittu.

RX 60-25/35 – IFOY-voittaja

Tänä vuonna ensi-ilta tapahtui: Tämänvuotisen IFOY Awardin (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) voittajat julkaistiin ensimmäisen kerran verkkolähetyksenä videolla koronakriisin vuoksi.

Luokassa "Vastapainotrukit 3,5 t asti" haluttu palkinto tuli jälleen kerran meille. Hampurisaa sijaitseva sisälogistiikkayhtiömme oli ilmoittanut kilpailuun tänä vuonna uuden sähkökäyttöisen vastapainotrukin RX 60-25/35.

"STILL asettaa uuden mittapuun tämän segmentin sähkötrukeille RX 60-25:n tehokkaimmalla versiolla. Se on tuottavin sähkökäyttöinen haarukkatrukki koskaan. Lisää tähän alhainen melutaso, joustavuus, sähkön dieseliä ja kaasua edullisempi hinta, helppo käyttö, vähäinen huollontarve ja hyvin johdonmukainen käsiteltävyys. Kaikki polttomoottorin syrjäyttäjän kriteerit on siten koottu tähän," päätteli kansainvälinen raati. Tällä uudella sähkötrukillaan 2,5 - 3,5 tonnin kantavuusluokassa STILL tarjoaa vakavasti otettavan vaihtoehdon polttomoottoritrukeille. Raadin jäsenet olivat erityisen vaikuttuneita RX 60:n 25 kW:n pumppumoottorin tuottamasta nostonopeudesta. Testiryhmä mittasi nopeudeksi ilman kuormaa 66 cm/s ja arvioi: "Ennätys tässä luokassa". 

STILL RX 60-25/35 kuitenkin sen lisäksi asetti uudet merkkipaalut kiihtyvyyden, ajamisen ja noston yhdistelmälle. Tässä testissä se saavutti tuottavuudeksi 363 lavaa kahdeksassa tunnissa. "Mitattu tuottavuus ei ole koskaan ollut näin korkea IFOY-testissä", oli raadin päätelmä.

  • Yksityiskohtaisen testiraportin löydät täältä: PDF, 114 KB Lataa

Herääkö uteliaisuutesi?

Tapaa voittajamme:

RX 60-25/35

Tällä haarukkatrukilla siirrät enemmän tavaraa muutamassa sekunnissa kuin millään muulla. Uusi RX 60-25/35 on luokkansa tehokkain trukki. Korkea, leveä tai molempia – kiihtyvyys säästää arvokkaita sekunteja jokaisella siirretyllä lavalla. Täydellisesti hallittavalla suorituskyvyllä saat tavarat sinne minne pitääkin lyhimmässä mahdollisessa ajassa. Kehitetty ja rakennettu tehtäviin, jotka on täytettävä läikyttämättä.


Katsaus: IFOY Award 2019

Viime vuonna STILL voitti kisan LTX 50-mallilla luokassa "AGV & Intralogistics Robot" ja varmisti siten halutun palkinnon kuudennen kerran IFOY Awardin perustamisen jälkeen 2013.

Junaratkaisu LTX 50:llä

Automatisoidun LiftRunnerin ja LTX 50:n tärkein innovaatio on automatisoidun ajamisen sekä kuormankäsittelyn yhdistelmä erikokoisille konteille. Tähän asti joko automatisoitu ajaminen tai automatisoitu kuormankäsittely oli mahdollinen, mutta molempien yhdistelmä ei. LTX 50-sähkötraktori myös vetää kokonaispainoltaan jopa 5 000 kg:n vaunuja tuotantolaitosten läpi jälkeä jättämättä.


IFOY Award 2018:n vaikutelmia


IFOY-palkintojen voittajamme 2018:

RX 20

STILL RX 20 tarjoaa enemmän kaikkea: tehoa, dynaamisuutta ja käyttöaikaa. STILLin myydyimpien sähkötrukkien uusin sukupolvi on paras RX 20, jonka STILL on koskaan kehittänyt. Sen vahvuudet tulevat esiin erityisesti kapeilla käytävillä raskaissa kahden tai kolmen vuoron tehtävissä.


IFOY-palkintojen voittajamme 2017:

IFOY-palkintojen voittajamme 2015:

IFOY-palkintojen voittajamme 2014:

iGo Easy

IFOY-palkinto 2014 luokassa "Autonominen trukki" myönnettiin iGoEasyllemme. Uusi iPadin ja kuljettajattoman lavansiirtovaunun uusi yhdistelmä tuo automaatioratkaisun etuja myös sellaisiin paikkoihin, joissa tavaroiden siirto oli järkevää vain käsin ohjatulla pinontatrukilla.

IFOY-palkintojen voittajamme 2013:

RX 70 Hybrid

Kilpaan IFOY-palkinnosta 2013 luokassa "Vastapainotrukit" osallistui RX 70 Hybrid. Maailman ensimmäinen massatuotettu hybriditrukki siten määritti haarukkatrukkien huippuliigan.
RX 70 Hybridin valinnassa painoi eniten sen innovatiivisuus. Se oli ensimmäinen dieseltrukki energian talteenotolla ja sähköisellä voimansiirrolla, asettaen siten standardit haarukkatrukin kehitykselle ja johti ympäristöystävällisyyden ja taloudellisuuden tasapainon uuteen aikaan.