Hyllytysjärjestelmät Ulokepalkkihyllytys

Tehty tarkalleen vaatimuksillenne.

  • Siisti ja selkeästi järjestelty suuren ja pitkän tavaran säilöntä
  • Varastotilan ja korkeuden optimi käyttö
  • Optimi ja suora pääsy tavaraan
  • Suunnittelu ulkokäyttöön katto- ja seinäpaneelein saatavilla
  • Sopiva kevyille että raskaille lasteille

Haluatko varastoida pääasiassa pitkiä tuotteita ja kookkaita tavaroita, kuten putkia, laattoja, lautoja ja tankoja? Jos niin, on hyvin tärkeää että vilkaiset tarkemmin STILLin ulokepalkkihyllyjä. Kiitos muotoilunsa, tämän tyyppinen hylly tarjoaa mahdollisuuden varastoida tuotteita monissa mittasuhteissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Ulokepalkkihyllytys

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ulokepalkkihyllyn rakenne

Ulokepalkkihylly koostuu hyllyjalustoista ja ulokepalkeista. Hyllyjalusta koostuu jalustasta itsestään, jalustan jalasta, pitkittäisistä kiinnittimistä ja vähintään yhdestä kulmittaisesta tuesta. Ulokepalkit pultataan hyllyjalustaan.


Ulokepalkkihyllyt - osat

Hyllyjalusta jalalla

Ulokepalkkihyllyn pääosa on yksi- tai kaksisivuinen hyllyjalusta yhdellä jalalla. Se on ankkuroitu lattiaan. Koko ja muotoilu riippuu vaaditusta kantokyvystä ja kiinteistä vaatimuksista. Ulokepalkkien asentamisen reikähammasteet kantavat ylimmälle varastointikorkeudelle. Normaali korkeusväli on 100 mm, sallien hyllyn korkeuden helpon säätämisen. Muut etäisyydet ovat mahdollisia pyynnöstä.

Ulokepalkit

Ulokepalkit pultataan hyllyjalustaan. Ulokepalkkien rakenne riippuu lastin painosta. Mitä isompi muoto, sitä suurempi lastinkantokyky.

Kulmittainen tuki

Jokainen hylly vaatii vähintään yhden vanttiruuveilla varustetun kulmittaistuen. Normaalilasteilla tämä tuki on rittävä joka viidennessä tai kuudennessa syvänteessä.

Pitkittäiskiinnikkeet

Pitkittäiskiinnikkeet toimivat välikappaleina jalustojen välissä. Pitkittäiskiinnikkeiden pituus riippuu varastoidun tuotteen tyypistä.


Ulokepalkkihyllyt - päälisävarusteet

Jalkojen pyöristys

Pyöristyksen on tarkoitus suojella henkilökuntaa (sääret, esimerkiksi, ovat tämän suojelemia) ja ajoneuvojen renkaita.

Rullauksenestolaitteet

Rullauksenestolaitteet ovat tärkeitä, jotta pyöreät tuotteet pysyvät tukevasti ulokepalkeilla. Rullauksenestolaitteita voidaan toimittaa eri versioina ja korkeuksina.

Silloitusvarret

Ulokepalkkien tarkoitus on säilöä pitkiä tuotteita. Silloitusvarret ovat osia, jotka ruuvataan ulokepalkkien väliin, sallien lavojen säilömisen.

Hyllypeite

Jotta hyllyn hyödyntäminen on joustavampaa, me tarjoamme hyllypeitteitä eri versioina. Peitteet asetetaan joko vain ulokepalkeille tai palkkien välisille silloitusvarsille. Lastulevyt, ritilät tai ristikot ovat mahdollisia peitteitä.

Varaston etiketöinti

Kaksi asiaa on huomioitava asiakaskohtaista etiketöintiä tuotettaessa: Etikettien sijoittelu ja hyllysijaintien numerointi.

Etikettien sijoittelu

Hyllyn etiketit eivät ole aina helposti näkyvillä. Hyvän näkyvyyden varmistamiseksi me autamme hyllykohtaisten etikettipitimien kanssa.

Hyllysijaintien numerointi

Varsinkin jos olet säilyttymässä tankoja, putkia, laattoja jne. varastossasi, on tärkeää säilyttää yleisnäkymä. Me tarjoamme oikean numeroinnin täyttämään yksilölliset vaatimuksesi.

Sisäänkäyntisuojat ja opastekaide

Jos on tarve, opastekaide tarjoaa teollisille trukeille sivusuuntaista opastusta. Sisäänkäyntisuojaa voidaan käyttää vain yhdessä opastekaiteen kanssa, jotta trukit pääsevät sulavasti käytävälle.

Törmäyssuoja

Törmäyssuoja on saatavilla L- tai U-muotoisena suojellakseen kahdesta kolmeen sivua. Se asennetaan ulompaan hyllytukeen jokaisella käytävällä. (Saksan BGR 234 vaatimuksien mukaan korkeus on vähintään 300 mm)


Ulokepalkkihyllyt - tärkeät suunnittelutekijät

Ulokepalkkihyllyistä puhuessa usein viitataan aksiaaliseen mittasuhteeseen. Aksiaalinen pituus mitataan kahden ulokepalkin keskustasta keskustaan. Pitkän materiaalin ulokepalkin ylimeno rajoittuu puoleen aksiaalisesta mitasta. Jos aksiaalinen mitta on 1000 mm, se tarkoittaa että maksimi ylimeno on 500 mm.


Ulokepalkkihyllyjen ostaminen

Tehokas varasto on myös kannattava. Hyödy STILL ammattilaisten ammattitaitoisesta konsultoinnista heti varastosuunnittelun alussa. Ennen kuin teet ostopäätöksen, me autamme mielellämme varastosi suunnittelussa tavaravirtojen määrittelyssä. On monta syytä miksi sinun pitäisi valita STILL ostaessa lavahyllyä:

  • Vuosien kokemus: Lähellä asiakkaitamme yli 95 vuotta.
  • Kumppanuus johon voit luottaa.
  • Kokonaisvaltainen toimitus - konsultoinnista palveluun.
  • Aina lähelläsi: 14 myyntiliikettä, 37 vuokraosastoa ja 800 huoltoteknikkoa Saksassa.
  • Koulutettu asennustiimi takaa lavahyllyjesi asianmukaisen kokoamisen.