MMS Laitteisto

Materiaalin ja datavirran hallinta

MMS Laitteisto

STILLin materiaalivirran hallintajärjestelmän kontekstissa, laitteisto-termi viittaa kaikkiin komponentteihin, jotka luovat järjestelmän yhdessä ohjelmiston kanssa. Laitteisto viittaa kaikkeen joka liittyy tietokoneisiin ja verkkoihin - työasemat, palvelimet, langattomat viestintävälineet ja terminaalit, kuten trukkeihin asennetut terminaalit, käsiterminaalit, kannettavat ja liikkumattomat lapputulostimet ja skannerit. Muut komponentit kuten vastaanottimet (RFID) ja liikkuvat työpaikat vastaanotetulle tavaralle ja tilaustennoudolle lasketaan myös laitteistoon. Laajan tunnettujen valmistajien tuottaman komponenttivalikoiman lisäksi STILL tarjoa myös omia laitteistokomponenttejaan, kuten STILL Touch Terminaaleja ja STILL Nouda-Puheella komponentteja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: MMS Laitteisto

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Nouda puheella - Optimoimassa työprosessiasi dialogilla

Nouda puheella viittaa puhe-avustettuihin dialogijärjestelmiin, jotka optimoivat työprosesseja. STILL Nouda puheella-ratkaisu ei tee vaikutusta vain teknisillä ominaisuuksillaan, kuten puhujasta riippumattomalla äänen tunnistuksella, mutta myös ohjelmistollaan. Uusi STILL Ääni-liittymä on puhujasta riippumattomien järjestelmien markkinajohtaja ja nykyaikaisesti muotoiltu. Liittymä tarjoaa verkkokommunikointia ohjelmistopalvelimen kanssa, muodostaen kaikki langattoman äänijärjestelmän edut:

  • Kestävä laitteisto, soveltuu teolliseen käyttöön
  • Puhujasta riippumattomuus: ääniharjoitusta ei tarvita, ei riippuvuutta puhujan ja laitteen välillä
  • Pysyvästi päivitetty WMS sallii nopeat reaktiot (kuten täydennykset, jne.)
  • Asiakas voi muokata ulostulotekstejä
  • Käyttöliittymä STILL MMS:n kanssa
  • Saatavilla monilla kielillä (tällä hetkellä: Saksa, Ranska, Espanja ja Tsekki)

STILL Touch Terminaali - Kyydissä oleva yhteys STILL MMS:ään

Tietokoneohjatut materiaalivirran hallintajärjestelmät vaativat trukin kyydissä kulkevan kestävän terminaalin kestääkseen päivittäistyön rasitusta. STILL Touch Terminaali luo verkkoyhteyden trukin ja varaston materiaalivirtaa ja trukkien liikettä hallitsevan tietokoneen välille. Kuljetustyöt osoitetaan suoraan trukin kyydissä. Noudot, inventaariot ja muut liiketoimet varataan verkossa. Käyttäjäystävällisyys pysyy kuitenkin äärimmäisellä etusijalla.

STILL Touch Terminaali on kehitetty erityisesti kestämään teollisen käytön rankkoja olosuhteita ja tarjoaa teknologiaa joka on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. STILL Touch Terminaali soveltuu erinomaisesti sekä liikkuviin, että paikallaan pysyviin käyttökohteisiin tuotannossa, kaupankäynnissä ja logistiikassa.

STILL Touch Terminaali tarjoaa suuren korkeakontrastisen 10,4 tuuman näytön, näyttäen selkeästi myös vaikeaa dataa ja graafisia kuvia. Se sisältää 4Gt RAMia ja 16 Gt flash-muistia ja soveltuu ulkokäyttöön -30 ja +40 celsiusasteen välillä. Se on myös IP 65-suojattu.

Kaikki STILLin vastapaino-, sekä VNA-varastotrukkeihin voidaan asentaa sähköinen ja mekaaninen käyttöliittymä STILL Touch Terminaalille, jos asiakas niin haluaa. Mekaaninen käyttöliittymä noudattaa VESA 75 sääntöjä.


Lisää STILL MMS Laitteistoa

  • Lapputulostin
  • Kannettavat terminaalit
  • Kannettavat skannerit
  • Langattomat kommunikaatiovälineet