Hybriditeknologia

Älykäs STILL-voimalinja hybriditeknologian komponenteilla

Hybriditeknologia on yksi ratkaisumme kysymykseen dieselkäyttöisten trukkien ympäristöystävällisyyden parantamisesta. Tämä innovatiivinen voimansiirtojärjestelmä sisältää generaattoria käyttävän taloudellisen dieselmoottorin, ohjainlaitteen ja sähkömoottorin. Älykäs ohjainlaite säätää moottorin sähkötehoa.

  • Erittäin taloudellinen ja pitkäikäinen
  • Vakuuttaa ympäristöystävällisyydellään merkittävästi vähennetyillä päästöillään
  • Sähköinen jarruon täysinkulumaton
  • Hybriditeknologialla varustetut trukit toimivat käytännössä äänettömästi

 

Hybrid-Technology

Dieselsähköinen voimansiirto: katsaus etuihin

  • Hallitut moottorin ominaisuudet
  • Optimoitu taloudellisuus
  • Pienin mahdollinen melu ja tärinä
  • Merkittävästi pienempi polttoaineenkulutus
  • Ympäristöystävällisyys minimoidun CO2-päästön ansiosta

STILLin dieselsähköisen voimalinjan tärkeimmät vahvuudet ovat taloudellisuus ja pitkä käyttöikä. Tehokas voimalinja koostuu generaattorista, älykkäästä ohjainlaitteesta ja sähkömoottorista. Generaattoria käyttää taloudellinen diesel- tai nestekaasumoottori. Ohjainlaite säätää ajomoottorille syötettävää virtaa.

Hybrid-Technology

Tämän innovatiivisen voimalinjan ansiosta STILLin dieseltrukit ovat maailman taloudellisimpia dieseltrukkeja pienimmillä hiilidioksidipäästöillä.* Tämä on hyvä asia paitsi kulujen, myös ympäristön kannalta.

Tämän voimalinjan ansiosta trukissa yhdistyvät kaikki tehokkaan polttomoottorin ja sähkötrukin herkkyyden edut. Elektronisesti ohjatun moottorin ansiosta trukin voi pysäyttää mihin tahansa mäkeen ilman jarruja.

Sähköisen jarrun lisäetuna on sen kulumattomuus. Lisäksi kaikki komponentit on koteloitu, mikä on hyvin tärkeää ulkokäytössä (esimerkiksi rakennusmateriaaliteollisuudessa), pölyn ja kosteuden pääsyn estämiseksi koneen sisälle. STILLin vaihteisto ei kuitenkaan ole edistynein vain tässä suhteessa.

Myös ajokäytöstä voidaan helposti mukauttaa ohjelmoitavalla ohjauksella sen sovittamiseksi joustavasti tarpeisiin. Sen ansiosta trukkisi sopii kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sähkömoottorin vääntömomentti on korkea paikaltaan lähdettäessä, joten voimaa on heti saatavana esimerkiksi irtotavaran käsittelyssä, vaunua vedettäessä tai nopeaan kiihdytykseen ramppia noustaessa. Energiansäästö ja vähäinen kuluminen säästävät paitsi polttoainekuluissa, myös huoltokuluissa merkittävästi. STILLin valintaan on monta syytä, kun harkitaan tulevaisuuden investointia.

*koskien RX 70-25: 2,5 litraa/tunnissa dieselpolttoainetta uuden VDI 2198 mukaan. Pienen polttoaineenkulutuksen ansiosta hiilidioksidipäästöt ovat yli 60% pienemmät (muihin malleihin verrattuna)

STILL tuotteet Hybriditeknologia

Haluatko tietää lisää?

Tarjoamme STILL in asiantuntijoiden apua valintaa helpottamaan
Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

+358103363610

Yhteydenotto: Hybriditeknologia

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.