Availability. Reliability. Speed.

Saatavuus. Luotettavuus. Nopeus.

STILL Huolto

Kysy lisää
Aihe

Voit luottaa meihin.

Mittaamme kaikkea tekemäämme jotta saamme asiakkaamme tyytyväiseksi. Kun kyseessä on asiakkaan koneiden käyttöaste, kompromisseja ei voi tehdä.

Käyttöaste

Käyttöaste

STILL huolto-organisaatio koostuu huoltopäälliköstä, varaosatiimistä ja mekaanikoista. Se on omistautunut asialleen ja aina valmiina palvelemaan sinua.

Luotettavuus

Luotettavuus

Tekninen osaamisemme, STILL alkuperäisten varaosien korkea laatu ja nopea saatavuus sekä kansainväliset yhteistyökumppanimme takaavat katkeamattoman ja onnistuvan huollon, joka kerta.

Nopeus

Nopeus

Vastaamme nopeasti jokaiseen huoltopyyntöön. Standardisoidut ja suunnitellut korjaukset ja huoltoprosessit, sekä yön yli tapahtuvat varaosatoimitukset pitävät trukit liikeellä.

Asiantunteva neuvo

Asiantunteva neuvo

STILL mekaanikko on asiantuntija. Hän pitää trukkinne kunnossa ja pystyy yhdessä varastoammattilaistemme kanssa kehittämään trukki- ja varastotoimintaanne.


Palvelumme lyhyesti

Huoltopalvelut sovitetaan vastaamaan tarpeitanne – korjauksista aina täyshuoltosopimuksiin asti.

Puhelinpalvelu

Suora yhteys asiantuntijoihimme

Etkö löytänyt etsimääsi?

Huollon ammattilaiset ovat valmiina vastaamaan kysymyksiinne huoltotoiminnastamme.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitaaliset palvelut

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja ratkaisujamme paremmiksi ja työskentelemme uupumatta saadaksemme digitaaliset palvelumme monipuolisemmiksi. Tuhannet asiakkaamme hyötyvät STILL kalustohallinnasta, 'neXXt sukupolvi' on pian valmiina käyttöön. Tulevaisuus on digitaalinen - ole valmiina.


Asiakaskokemukset


Nopeus

Kuten jokainen STILL tuote, on myös Huolto kokonaistaloudellinen. Helppo tavoittaa, suorituskykyinen, luotettava, joustava ja verkkotyökaluamme on helppo käyttää – ratkaisumme säästävät aikaa ja resurssejanne. Siksi STILL´n tarjoamat ratkaisut ovat avain taloudelliseen menestykseen. Yksinkertaisesti tehokas.

Test

Sinun tyytyväisyytesi

Haluamme varmistaa, että STILL Huolto tarjoaa maksimaalisen hyödyn. Uskomme lujasti siihen, että luottamus syntyy huolellisesti kuuntelemalla, ymmärtämällä vaatimukset ja täyttämällä ne uskottavasti. Ainoa joka voi arvioida täytämmekö nämä vaatimukset olet sinä. Siksi teemme yli 10,000 asiakaskyselyä vuosittain selvittääksemme ovatko asiakkaamme tyytyväisiä palveluihimme ja analysoimalla mitä voimme parantaa. Asiakkaidemme tyytyväisyysaste on 97% * joten voimme todeta että teemme paljon oikeita asioita. Haluamme kuitenkin tehdä jatkuvaa kehitystyötä parantaaksemme huoltotoimintaamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa.


Ladattavat

  • STILL Huolto esite (Englanti) PDF, 2 MB Lataa

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää huoltovalikoimastamme.

Täytä lomake

Otamme teihin yhteyttä

Ota yhteyttä

Suora yhteysnumero huoltoon

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.