Sähkökäyttöinen vastapainotrukki RXE 10 – 16C

Kompakti paketti

  • Kantavuus 1600 kg
  • Nostokorkeus 6810 mm
  • Nopeus 12 km/h

Suurenmoinen ahtaissa paikoissa

Olipa tarpeesi kuinka pieni tai suuri tahansa, RXE 10-16C on aina sopiva. Uusin ja samalla pienin trukkiperheemme jäsen on suorituskyvyltään yksi parhaista. Ajettavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden tasapaino myös todella ahtaissa tiloissa on erinomainen. Pienten ulkomittojen ja huippuajettavuuden ansiosta RXE 10-16C sopii erityisen hyvin mm. konttien ja tavara-autojen kuormien purkuun ja lastaukseen ja kapeille varastokäytäville. Juuri näiden ominaisuuksien takia se on niin monipuolinen.

Kompakti kolmipyöräinen vastapainotrukkimme sopii mainiosti mm. elintarviketeollisuuden tarpeisiin, logistiikkapalveluihin, tuotantotiloihin ja varastoihin. Huippunopeus on 12,5 km/h, mikä mahdollistaa suuren tuottavuuden. Jotta suuri ajonopeus ei aiheuttaisi turvallisuusriskejä, CSC kaarreajohidastus on vakiovarusteena. Se rajoittaa ajonopeutta käännöksissä. Kun siirtotarpeesi on 1,0-1,6 tonnia ahtaissa tiloissa, uusi RXE 10-16C on oikea valinta. Saatavilla on laaja valikoima erilaisia lisävarusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Tämä tehopakkaus voi myös olla turvallisempi vaihtoehto korkealle nostaville pinontatrukeille. Kaikki tämä tekee legendaarisen edeltäjämallin RX50 seuraajasta kokeilemisen arvoisen trukin. RXE 10-16C täyttää aina paikkansa.

UUSI
Ei-sitova tarjous
VUOKRAUS
Ei-sitova vuokratarjous
KÄYTETTY
Käytettyjen trukkien tarjouksemme

Yhteydenotto: RXE 10 – 16C

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ei sovi – ei ole olemassa.

Pieni ja kompakti trukkimme on mitoiltaan hämmästyttävän pieni. Korkeus alle 2 metriä ja leveys 1 metri, näillä mitoilla ei ehkä mahdu ihan joka koloon, mutta varmasti läpi useimmista oviaukoista. Tämä tekee trukista erityisen kätevän aina kun tilat ovat ahtaat. Olipa kyse sitten kuorma-auton lastaamisesta, konteista tai kapeista työkäytävistä, erittäin tarkkojen hallintalaitteiden ansiosta RXE 10–16C:tä voidaan ohjata tarkasti ja turvallisesti missä tahansa - jopa silloin, kun sen lähes 7 metrin maksiminostokorkeus on käytössä. RXE 10–16C mahtuu. Aina.

Täydellisyyttä ahtaissa tiloissa: →

Täydellisyyttä ahtaissa tiloissa:

Kompaktit trukin mitat ja erittäin hyvä ohjattavuus mahdollistavat työskentelyn kapeilla käytävillä.

Turvallisesti huipulle. Ilman ylimääräistä huojuntaa.

RXE 10–16C nostaa puoli tonnia lähes 7 metriin. Se on melkoinen saavutus tämän kokoiselle pienelle trukille. Tämä on mahdollista erityisen matalan painopisteen ja maston jäykän rakenteen ansiosta. Ne varmistavat, että trukki on vakaa ja turvallinen kaikissa tilanteissa. Sama pätee tietysti kuljettajaan: Varmistaaksesi, että työskentely on tehokasta ja turvallista, voit valita RXE-malleihin laajan valikoiman älykkäitä kuljettajan apujärjestelmiä ja -toimintoja. Esimerkkeinä vaikkapa näkyvä varoitusvalojärjestelmä, aikaa säästävä nostokorkeuden esivalinta tai luotettava ylikuorman mittaus. Kun olet kerran kokenut, miten sähköistävän helppoa sen käyttö on, et halua enää koskaan työskennellä ilman apuvälineita.RXE 10–16C mahtuu. Varmasti.

Dynaaminen ajokäytös. Turvallinen kaarteissa. →
Perhe. On mukava tuntea toisemme. →

Dynaaminen ajokäytös. Turvallinen kaarteissa.

Vaikka ajomatka olisikin hieman pidempi, RXE 10–16C:llä pääset perille hetkessä. 12,5 km/h huippunopeudella saat paljon aikaan lyhyessä ajassa. Nauti RXE 10–16C:n sähköistävästä dynamiikasta; kompaktissa paketissamme on vakiovarusteena hyväksi todettu kaareajonopeuden säätö Curve Speed Control. Tämä pitää sinut koko ajan turvallisesti tiellä - myös tiukemmissa mutkissa.RXE 10–16C ehtii. Jopa silloin, kun tilanne on kiireinen.

Perhe. On mukava tuntea toisemme.

Jos käytät jo muita RX-tuoteperheemme trukkeja, tulet heti toimeen pienimmän kanssa. Se on lupaus! Hyväksi todetun perinteen mukaisesti se on perinyt menestyneiltä isoveljiltään ergonomisesti mukavan kuljettajan työpisteen, innovatiivisen käyttökonseptin ja älykkään STILL Easy Control -ohjauspaneelin.Etu, joka on erityisen tuntuva sinulle kuljettajana: Voit helposti vaihtaa erikokoisten trukkien välillä. Siinä kaikki. Tunnet trukin heti ja voit keskittyä täysin työhösi. Tuttuus, jota on vain perheessä - ja joka edistää merkittävästi turvallisuutta varastossa. RXE 10–16C sopii. Perheeseen.


RXE 10 – 16C ominaisuudet

"Simply Efficent" osa-alueet

Simply easy

Tuttu ja helppo hallinta
RX sarjan muista trukeista tuttu hallintalaitteisto

Tarvittavat tiedot helposti nähtävillä
STILL Easy Control hallintapaneeli käden ulottuvilla

Täydellinen ahtaissa tiloissa:
kompaktit ulkomitat ja erinomainen ajettavuus helpottavat työskentelyä kapeilla käytävillä

Pitkä toiminta-aika
akun vaihto sivulta ja valinnaisena li-ion akku

Simply powerful