STILL LI-ION TEKNOLOGIA

Tasapainoinen energiajärjestelmä

Premium-luokan sähköistä liikkuvuutta STILLiltä

STILL on aina ollut sähköisen liikkumisen edelläkävijä. Sähkötrukkimme vakuuttavat markkinoilla ja STILL litiumioniteknologia on niiden perusta.

STILL litiumioniteknologia tarjoaa tasapainoisen kokonaisratkaisun, joka sisältää trukin, litiumioniakun ja laturin. Premium-filosofiamme takaa täyden tyytyväisyyden ja huippulaadun.

  • Käyttökustannusten aleneminen

  • Trukin käyttöajan paraneminen

  • Täysi suorituskyky aina saatavana

  • Parempi turvallisuus

*Huomaa: STILLin lupaus parhaiten sopivasta teknologiasta koskee vain 48V / 80V akkujamme, joita on käytetty enintään 6 kuukauden ajan esittelystä lukien. Tarjous ei ole voimassa jälleenmyyjille ja avainasiakkaille.

Ota tulevaisuus käsiisi nyt

Määritämme käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan energiajärjestelmän. Ellet ole tyytyväinen, otamme litiumioniakkupaketin takaisin.

Yhteydenotto: STILL litiumioniteknologia

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Li-Ion-teknologia 2 minuutissa

Tutustu litiumioniteknologian etuihin videolla


Litiumioniakun edut

Akun vaihto ei tarpeen

Ladattavissa tilaisuuden tullen ja lyhyet latausajat

Parempi suorituskyky pienemmällä energiankulutuksella

Huoltovapaat akut

Turvallinen, paikallinen lataaminen työpaikalla

Kaksinkertainen käyttöikä

Akkutyyppien vertailu

Li-Ion
Lyijyhappo
Lataussyklit 2 500 - 4 000 täyttä lataussykliä 1 200 - 1 300 lataussykliä
Tehoalue korkea keskitaso
Akun purkaus jopa 95% jopa 80%
Täysi suorituskyky täysi käyttöaika Alenee 50%:sta alkaen
Huoltokulut huoltovapaa suuri huollontarve
Koulutustarpeet matala keskitaso

Eri kokoisia akkuja jokaiseen sovellukseen

STILL litiumioniakut ovat STILLin yksinomaisia innovaatioita ja suunniteltu käyttötarkoitukseen sekä asianmukaiseen ajoneuvoon. STILL litiumioniakut täyttävät korkeimmat vaatimukset sekä laatu- ja turvallisuusstandardit. STILL tarjoaa erilaisia Li-Ion-akkuja jännitetasoista riippuen 24V, 48V ja 80V..


Pitäisikö sinun ottaa litiumioniteknologia käyttöön?

Tähän kysymykseen vastatakseen asiantuntijamme suorittavat yksilöllisen analyysin tarpeistasi. Lupauksemme parhaiten sopivasta teknologiasta tarjoaa optimaalisen teholähteen käyttötarkoitukseesi.

 

Litiumioniesittely

Ei riskiä. Testaa litiumionitrukkeja käytössäsi.

 

Li-Ion Promise

Litiumionikonsultaatio

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

010 3363 600

Ma - pe 09:00 - 16:00

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Litiumioniakkuteknologian käyttö

Litiumioniakkujen käyttöönoton etuja ovat erityisesti:

Vuorotyökäyttö akun vaihdolla

Leikkaa käyttökustannuksiasi akun vaihdossa ja ylläpidossa (aika + HR) sekä vara-akkujen hinnassa.

Yksivuorotyö pitkillä latausajoilla

Kasvata trukkisi käyttöaikaa ja ota siitä hyöty irti.

Suuri tehontarve / suuri energiankulutus

Käytä täyttä tehoa jatkuvasti – litiumioniakut antavat täyden virran, vaikka varaustaso olisi alhainen.

Korkeat turvallisuusvaatimukset akun käsittelylle.

Parempi käyttöturvallisuus ilman happoa ja akun kaasunmuodostusta

Näin asiakkaamme kertovat

"Testasimme kaluston perusteellisesti ennen vaihtoa."

Yhtiö kasvatti kalustoaan 23 uudella trukilla. Tuoreiden elintarvikkeiden jakelu kaikkiin PLUS-supermarketteihin Hollannissa vaatii trukeilta mahdollisimman korkeaa saatavuutta. Huoltovapaat litiumioniakut varmistavat kaluston jatkuvan käytön arkipäivän työssä


FAQ

Miten Li-ion-akku eroaa lyijyakusta?

Lyijyakkuihin verrattuna litiumioniakut ovat energiatehokkaampia, tilaa säästäviä, turvallisempia ja tuottavat kaksi kertaa enemmän energiaa samalla rakennetilavuudella. Toinen etu on niiden latauskyky: litiumioniakut voidaan ladata väliaikaisesti missä tahansa varaustilassa. Keskimäärin noin 60 minuutin latausaika riittää lataamaan väliaikaisesti noin 60 prosenttia akun kapasiteetista - riippuen käytetystä laturista ja ympäristön lämpötilasta. Lisäksi toisin kuin lyijyakut, litiumioniakut ovat huoltovapaita ja niiden käyttöikä on noin kaksi kertaa pidempi. 

Mihin sovelluksiin litiumioniakkuja voidaan käyttää?

Litiumioniakut ovat erityisen hyviä silloin, kun akun suorituskyky on korkea (ilman akun vaihtoa) monivuorokäytössä ja kun akun lataamiseen on riitettävä lyhyet (väli)lataussyklit. Litiumioniakut ovat täydellinen ratkaisu kaikkiin varasto- ja tuotantoympäristöihin, joissa tila on rajallinen ja turvallisuusvaatimukset korkeat. Laturit voidaan sijoittaa hajautetusti ja tilaa säästävästi - ilman akunvaihtohuoneita ja niihin liittyviä lisävarusteita. 

Kuinka kauan Li-ion-akku kestää?

Litiumioniakut kestävät vähintään kaksi kertaa kauemmin kuin lyijyakut. STILLin litiumioniakut on suunniteltu 1 500-4 000 täyteen lataussykliin - mallista, akun koosta ja kapasiteetista riippuen. 

Kuinka kauan litiumioniakkua voi käyttää yhtäjaksoisesti?

Välilatausmahdollisuuden ansiosta litiumioniakut soveltuvat erinomaisesti monivuorokäyttöön. Käytön kesto riippuu pääasiassa kolmesta tekijästä: Akun kapasiteetista, työkäytön intensiteetistä ja ympäristön lämpötilasta. Yleisesti voidaan sanoa, että akun koosta ja laturista riippuen noin 60 minuutin latausaika riittää jopa 60 prosentin latauskapasiteetin saavuttamiseen - ja tämä täysin ilman suorituskyvyn heikkenemistä tai akun käyttöiän heikentymistä. Tämä tarkoittaa sitä, että akkujen vaihtaminen työvuorojen välillä kuuluu menneisyyteen - STILLin litiumioniakkujen ja oikean laturin avulla jopa 24/7-vuorot ovat mahdollisia vain yhdellä akulla. 

Miten litiumioniakut on ladattava?

Litiumioniakut voivat jäädä trukkiin latausta varten. Tarvitaan vain sopiva laturi ja vastaava latauspistoke. STILL Onboard Charger on vieläkin joustavampi: sisäänrakennettu laturi mahdollistaa hajautetun latauksen ja välilatauksen "tavallisissa" pistorasioissa - ihanteellinen ratkaisu vaihtuviin paikkoihin, joustavaan käyttösuunnitteluun ja erityisen kompakteihin hallijärjestelyihin. 

Lisääkö Li-ion-tekniikan käyttö virrankulutusta?

Litium-ionitekniikan käyttö muuttaa latauskäyttäytymistä - ja siten myös virrankulutusta. Akut voidaan ladata ja ladata uudelleen useammin, nopeammin ja lyhyemmissä sykleissä. Kalliiden kuormitushuippujen välttämiseksi älykäs STILL-akku- ja latauksenhallintajärjestelmä, jossa on STILL Smart Energy Unit, voi tarjota jatkuvasti ennalta määritetyn määrän energiaa latauslaitetta kohti latausprosessia varten kaikissa laitteissa kaikkina aikoina. Verkottunut, yksinkertainen ja energiaa säästävä. 

Millä lämpötila-alueella Li-ion-akkuja voidaan käyttää?

Litiumioniakut ovat erittäin kestäviä ja niitä voidaan käyttää laajalla lämpötila-alueella. STILLin Li-ion-akut tarjoavat nimellistehon 0 °C:n ja +45 °C:n välillä. Akkujen lisävarusteena saatavan matalalämpötilasuojan ansiosta käyttöalue on mahdollista jopa -28 °C:een asti.


Ladattavat

  • Brochure Li-Ion Technology PDF, 3 MB Lataa
  • Tietolehti Energy Solutions (English) PDF, 2 MB Lataa
  • Ohjeet Litiumioniakut PDF, 4 MB Lataa

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiinne.

Onko litiumioniakku kannattava sinun käyttötarkoituksessasi? Aloita yksilöllinen energia-analyysisi asiantuntijoidemme kanssa.

 

 

Pyyntö sähköpostilla

Vastaamme pian yhteydenottoosi.

 

Soita meille

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme:

010 / 3363 600

 

Yhteydenotto: STILL litiumioniteknologia

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.