STILL LiftRunner®

Vetovaunut

STILL LiftRunner

STILLin Vetojunat ovat huipputehokkaita. Ne tekevät tuotantotoimituksista joustavaa. Ota tuotantoon hyöty luotettavista ja tarkoista toimituksista. Tarkka ajoitus sähköisen vetotrukin ja LiftRunner-järjestelmän yhdistelmän lopputulos.

Tämä patentoitu kuljetus- ja noutojärjestelmä varustettuna erilaisilla vaunuilla saa pisteitä joustavuudesta, ainutlaatuisesta käyttäjämukavuudesta ja alan alhaisimmasta vetovastuksesta.

Tätä järjestelmää täydennetään innovatiivisilla vetotrukeilla, jotka perustuvat yli 70 vuoden kokemukseen sähköisten vetotrukkien valmistuksesta. Vetovaunuratkaisumme ovat yhtä yksilöllisiä kuin asiakkaidemme varastoympäristötkin.

Yhdistävä tekijä: Vähennät sisäistä liikennettä, rahaa säästyy ja työturvallisuus paranee. Kehitämme yhdessä konseptin, joka sopii täydellisesti tuotantoympäristösi vaatimuksiin ja on huipputehokas.

Tarpeen vaatiessa voimme tarjota myös prosessin yksittäisten vaiheiden tai koko vetojunan automaation. Luota ratkaisuun, joka on innovatiivinen, räätälöity ja kustannustehokas.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

+358103363610

Yhteydenotto: Tehokas Materiaalien Toimitus Vetojunalla

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian