Hyllytysjärjestelmät Lavahylly

Yhtä vaihteleva kuin vaatimuksenne

  • Helppo pääsy kaikkiin tuotteisiin. Varastotasojen arviointi helppoa.
  • Muuntautuu helposti varastoitavan tavaran mukaan.
  • Joustava ja kustannustehokas varasto.
  • Soveltuu suoraan myös keräilyyn.

Haluatko tallettaa eri tyyppisiä tavaroita lavoilla varastoosi? Siinä tapauksessa sinun kannattaisi vilkaista STILLin lavahyllyjä. Suoralla pääsyllä jokaiseen yksittäiseen lavaan ja korkeilla turvallisuusnormeilla, STILL lavahyllyt ovat paras mahdollinen ratkaisu vaihteleviin varaston vaatimuksiin. Kiitos sen suuren joustavuuden, tämä hyllytyyppi voidaan säätää hyvin yksilöllisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: Lavahylly

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Lavahyllyn tavalliset soveltamiset

STILL lavahyllyt sopivat moniin erilaisiin varaston vaatimuksiin, esimerkiksi leveiden käytävien hyllytykseen tai kapeiden käytävien hyllytykseen / korkea varasto.

Leveiden käytävien varasto

Normaali ratkaisu lavojen säilöntään varastossa on varasto leveillä käytävillä. Hyllyjen toimintaa hallitsee yleensä vastapainotrukit, työntömastotrukit tai tilauksennoutajat. Alempia tasoja voi helposti käyttää pumppukärryillä tai sähköisillä pinontatrukeilla.

  • Kustannustehokas varastointi
  • Helppo hyllyjen käyttö tavallisilla teollisilla trukeilla
  • Tilausten käsin nouto lattiatasolla.

Kapeiden käytävien varasto/korkea varasto

Kapeiden käytävien hyllyt sallivat varastotilan suuren hyödyntämisen. Hyllyjä yleensä käytetään käsinohjatuilla kapeiden käytävien trukeilla, joita voidaan myös käyttää tilausten noutoon, sekä kokonaisten lastinkantajien talletukseen ja noutoon. Korkeiden nostokorkeuksien takia korkeita varastoja voidaan pyörittää teollisilla trukeilla.

  • Hyvä lattia-alan ja varaston korkeuden käyttö
  • Ideaali suurille tuotemäärille ja keskikokoisesta korkealle liikevaihdolle
  • Ei tavaroiden uudelleensijoitusta tilausten noutoa varten

Lavahyllyt - suunnittelu

Lavahylly koostuu hyllyn rungosta ja poikkipalkista. Hyllyn runko kiinnitetään varmasti lattiaan lattia-ankkureilla. Poikkipalkit kiinnitetään hyllyn runkoon. Riippuen lastin painosta, eri muotoja ja materiaalin paksuuksia käytetään.

STILL lavahyllyn suunnittelu täyttää alueellisesti vaaditut normit ja turvallisuussäädökset.

Valinnaisten lisävarusteiden valikoima takaa yksilöllisen turvallisuuden ja optimin joustavuuden. Puskuri ja läpimenosuojaus takaa korkean turvallisuuden päivittäisessä käytössä. Eri hyllytysratkaisut sallivat STILLin lavahyllyn joustavamman käytön.


Lavahyllyt - komponentit

Tukirunko

Tukirunko koostuu kahdesta tuesta jotka on liitetty toisiinsa vaakatasoisilla ja kulmittaisilla palkeilla. Rungot pultataan yhteen. Kuljetuskulujen optimoimiseksi, rungot kootaan paikan päällä.

Etäisyysosat

Etäisyysosat kiinnittävät kaksi hyllyä toisiinsa annetulla etäisyydellä. Jos hyllyihin asennetaan sprinklerijärjestelmä, etäisyysosia käytetään myös sprinkleriputkien kiinnitykseen. Hyllyjen välinen etäisyys on alueellisten normien ja säädösten määrittämä, esimerkiksi Saksassa sen määrää teollisen turvallisuuden auktoriteetti. Eurolavoille, joissa tavara ei ylitä reunaa, tyypillinen etäisyys on 200 mm. Jos sprinkleriputkia ollaan asentamassa tai tavara menee lavan reunan yli, etäisyyttä voidaan säätää.

Poikkipalkit

Poikkipalkit ovat yleensä laatikon muotoisia, joissa on hitsattu koukut molempiin päihin. Koukkua käytetään palkin kiinnittämiseen runkoon. Kaksi poikkipalkkia (pari) kiinnittävät kaksi runkoa muodostaen hyllyn telineeseen. Lavat säilötään poikkipalkkien päälle. Nämä voidaan kiinnittää yksittäisesti halutulle korkeudelle tukirungossa.


Lavahyllyt - päälisävarusteet

Hyllypinnat

Jotta hyllyjen käyttö olisi mahdollisimman monipuolista tarjoamme useita erilaisia hyllytasoja. Kaikki versiot ovat saatavilla päälle laitettavina tai asennettavina ratkaisuina. Esimerkiksi lastulevyt ovat saatavilla maksimissaan 38 mm paksuisina. Kuormatilanteesta riippuen, verkkohyllyjä voidaan käyttää samalla tavalla kuin verkkolattioita. Autamme mielellämme sinua ideaalin vaihtoehdon valitsemisessa.

Hyllyjen suojaus

Lukuisia eri ratkaisuja on saatavilla hyllyn suojaamiseksi vahinkoja vastaan. Yhtä ratkaisutyyppiä käytetään käytäbien sisällä, toista tyyppiä käytetään hyllyn päädyn suojaamiseksi.

Päätytukirakenteiden suojaaminen

Kulmasuoja takaa tukirakenteiden vähittäisvaaditun suojan. Saksan BGR 234 säädöksen mukaisesti kulmasuojan on oltava vähintään 300 mm korkea ja täytyy olla kiinnitetty lattiaan erillään hyllystä.

Törmäyssuoja, joka suojelee koko hyllytelinettä, on vaihtoehto kulmasuojalle. Se pystytetään koko päädyn mittaisesti. Eri versioita on saatavilla - keskiosa voidaan tehdä puusta tai teräksestä. STILL pääasiassa käyttää terästä, koska tämä materiaali on vahvempaa. Puun etu on, että se on helppo vaihtaa vaurioiduttuaan.