Materiaalin ja datavirran hallinta

MMS Kuljetuksen ja trukkien ohjausjärjestelmä

Oppia kokemuksesta

MMS Kuljetuksen ja trukkien ohjausjärjestelmä

Kuljetuksen/trukkien ohjausjärjestelmä (TCS) ohjaa trukkien liikettä varastissa huomioiden lukuisia tekijöitä. Optimoinnin tekijät ovat esimerkiksi lyhyet kulkuetäisyydet, tilausten prioriteetit, työtyypit, trukin toiminnot ja vuoromallit. STILL MMS TCS sallii myös monimutkaisten strategioiden operoinnin, kuten monitasoisen sisäisen kuljetuksen perävaunuilla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä.

+358103363610

Yhteydenotto: MMS Kuljetuksen ja trukkien ohjausjärjestelmä

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Etusi

  • Tositteeton kuljetustöiden hallinta ja kestävä materiaalivirran dokumentointi sulavien prosessien takaamiseksi
  • Yksinkertaiset operaattorin dialogit nopean työhallinnan sallimiseksi
  • Tyyppikohtainen trukkien hyödyntäminen, sekä resurssien aktiivinen hallinta
  • Reittien optimointi, ja tyhjän matkustamisen ja pysähdysten vähentäminen
  • Tehtävien rekisteröinti ja arvioiminen (operaattorin aputehtäviä) käyttäjäkohtaisten kulujen varaamisen sallimiseksi
  • Automaattinen sopeutuminen varaston muuttuneisiin olosuhteisiin

Toiminnot

Itsestään Oppiva Trukkien Ohjausjärjestelmä

Itsestään oppiva trukkien ohjausjärjestelmä (SCS) taltioi pysyvästi kaikki kuljetusvälineiden matka-ajat lähteen ja kohteen välillä, arvioi näitä aikoja ja käyttää kerättyä dataa tulevien kuljetusten optimointiin. Jos prosessit ja vastaavasti varaston kulkureitit muuttuvat, järjestelmä sopeutuu automaattisesti uuteen tilanteeseen. Asetus, joka priorisoi joko lyhyet matkat tai lyhyet ajat, voidaan käsin säätää, mahdollistaen "ohjauskontrollin hienosäätämisen".

Kuljetustöiden valtaus ja varustaminen

Kuljetustyöt (tavaran liikutus) ovat ylemmän järjestelmän antamia (esim. WMS; PPS) eri käyttöliittymien kautta. Lisäksi, kuljetusgeneraattori tarjoaa monta tapaa lisätä kuljetustöitä ja -tehtäviä käsin (käyttäen liikkumatonta tai liikkuvaa terminaalia). Tämä tehdään intuitiivisesti suunnitellulla kirjausmaskilla (verkkopinta). Kirjaukset voidaan tehdä joko keskusohjausyksikössä (paikallaan), kuten kiireisiin materiaalikuljetuksiin tuotannolle tai valmiiden tuotteiden noutoon tuotannosta tai käyttäen trukkien terminaaleja (liikkuva), sekä muita mobiililaitteita, esimerkiksi tyhjien noutoon. Perusmallit ja yksilöllisesti säädettävät kirjauskentät sallivat tilausten nopean luomisen.

Toiminta peräkärryillä ja vetovaunuilla

STILL kuljetusgeneraattori tekee kuljetustehtävien luomisen eri asemille helpoksi. Kuljetustöitä luodessa tyhjien ja varattujen vaunujen määrä otetaan jatkuvasti huomioon.

Kuljetusten lähetys

Lähettämö valitsee sopivat kuljettimet riippuen teknisistä- ja organisaation vaatimuksista varmistaakseen saatavien resurssien optimin käytön. STILL MMS TCS huomio trukin, vaunujen ja lastausapulaisen piirteet optimoidakseen kuljetustöiden jaon trukeille. Tämän lisäksi trukkien sykliset reitit ja vuoromallit otetaan huomioon. STILL MMS TCS optimoi trukkien liikettä VNA-varastoille kaksoissykleillä, vähentäen kertoja kun käytävä vaihtuu, kuljetintyypillä ja tilauksen prioriteetilla.