Automaattiset trukit (AGV)

Sisälogistiikan automatisointi

Me toimitamme automaattitrukkeja.

STILL iGo järjestelmän avulla tarjoamme automaattitrukkeja kaikkiin logistiikkatarpeisiin muokattuna käyttökohteen mukaan.

Automaattitrukit tarjoavat huomattavia kehitysmahdollisuuksia prosessien kehittämiseen ja yhteensovittamiseen sekä tietojen analysointiin. Robotit, autonomiset trukit ja automaattijärjestelmät (AGV) ovat tarvittavia yksiköitä.

Tämän kehityspotentiaalin takia ei ole yllätys, että järjestelmien kehitysvauhti on ollut huomattava viime vuosina. Valtava määrä tuotekehitysresursseja kaikenkokoisissa yrityksissä on valjastettu työhön. Satoja start-up yrityksiä ja ohjelmistoalan toimijoita pyrkii alalla läpimurtoon. Näkemyksemme mukaan tämä voi olla logistiikkayrityksen kannalta katsottuna melko sekavaa kun prosessien automatisointia aletaan suunnitella.

Mikä tahansa teknologinen innovaatio ei ole taloudellisesti järkevä. Me varmistamme, että et ajaudu umpikujaan digitaalisessa maailmassa:

Riippumatta automaatioprojektisi koosta ja kehitysvaiheesta, me tarjoamme oikeanlaisen ratkaisun logistiikkajärjestelmäsi tarpeisiin ja myös varmistamme että järjestelmä on taloudellinen ja takaisinmaksuaika kohtuullinen.

 


 • Tulevaisuus on nyt. Standardoidut ja muuntautuvat ratkaisut kaikkiin automaatiotarpeisiin.
 • Taloudellinen. Automaatioratkaisun takaisinmaksuaika on kohtuullinen.
 • Joustava. Automaatiojärjestelmän eri tasot: järjestelmä rakennetaan tarpeittesi mukaan.
 • Turvallinen. Nykyaikainen navigointiteknologia ja henkilösuojaus
 • Täydellinen. Mobiilit ja kiinteät ratkaisut automaattiset tuotantoketjun osina.
 • Suunnittelu. Lyhyt suunnitteluaika ja tarjouksen laskenta sekä nopea järjestelmän asennus ja käyttöönotto.

Kysy lisätietoja automaattitrukeista

 • Lähtötilanteen analysointi
 • Automaatiokonseptin laatiminen
 • Konseptin arviointi / business casen arviointi
 • Projektisuunnitelman arviointi
 • Tarjouslaskenta
 • Projektisuunnitelman laatiminen
 • Toteutus
 • Ylläpito ja huolto

Automaatiojärjestelmät vaativat huolellista ja tarkkaa suunnittelua. Asiantuntijamme arvioivat yhdessä asiakkaan kanssa olosuhteet ja määrittelevät halutun kehitystarpeen.

+358 (0) 10 3363 610

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automaatiojärjestelmät

STILLin iGo-ratkaisut palvelevat sisälogistiikan automaation eri tasoja avustusjärjestelmistä puoliautomaattiseen ajoon ja täysin automatisoituihin trukkeihin.

Autonomiset mobiilirobotit (AMR) - Automaattista vaakasuuntaista siirtoa

AMR-järjestelmät, kuten STILL ACH iGo, ovat yksinkertainen ratkaisu automatisoituun vaakasuuntaiseen tavarankuljetukseen.

Projektinhallinta ja automaatioratkaisujen toteutus

Luotettava kumppanuus

Kun asiantuntijamme ovat saaneet automaatioratkaisusi suunnittelun onnistuneesti päätökseen, toteutus- ja käyttöönottovaihe alkaa. Kokenut projektipäällikkö koordinoi koko prosessia suunnittelusta valmiin järjestelmän käyttöönottoon. Kokemuksella ja näkemyksellä hän pitää aina kaikki langat käsissään, ylläpitää yleiskuvaa prosessin vaiheista ja varmistaa tiedon ja materiaalien sujuvan kulun. Lisäksi hän varmistaa, että kaikki työprosessit toteutetaan tehokkaasti , tuottavasti ja kestävästi. Hän ratkaisee arjen projektityön pienet ja suuret haasteet ja on yhteyshenkilösi paikan päällä. Hän pitää sinut aina ajan tasalla projektin tilasta ja antaa sinulle tietoa yksittäisistä prosessin vaiheista. Luotettava, tuloshakuinen ja kumppanuuteen perustuva työ varmistaa projektin onnistumisen.

 

Palvelutarjouksemme automatisoituja järjestelmiäsi varten

Logistiikkajärjestelmien toimintavarmuuden osalta ei voi tehdä kompromisseja. Tämä koskee tietysti myös automaattisia järjestelmiä. Olipa kyseessä koneet tai ohjelmisto, huolto tai korjaus – räätälöimme palvelutarjouksemme yksilöllisesti ja tarpeittesi mukaan. Näin voit keskittyä täysin omaan liiketoimintaan ilman seisokkeja, odotusaikoja tai varaosien pullonkauloja. Huoltoteknikkomme ovat erittäin päteviä, erittäin sitoutuneita ja käytettävissäsi 365 päivää vuodessa. Milloin tahansa. Luotettavasti. Nopeasti.

Huoltopalvelut:

 • Maakunnallinen palveluverkosto. Tavoitat meidät milloin tahansa ja olemme aina lähellä, kun tarvitset meitä.
 • Kokeneet asiantuntijat. Huoltoteknikkomme ovat erikoistuneet automatisoituihin ajoneuvoihisi.
 • Digitaalinen huoltosuunnittelu. Suunnittelemme huoltovälit etukäteen ja tiiviissä yhteistyössä tuotantoprosessiesi kanssa. Näin vältämme lyhytaikaiset viat, kalliit korjaukset ja laitteidesi tarpeettomat seisokit.
 • Älykkäät varaosapaketit ja toimitus yön yli. Yhdessä varmistamme yksittäisten varaosien saatavuuden. Jotta et joutuisi odottavaan silmukkaan.

Ohjelmistopalvelu:

 • Aina saatavilla: Pätevien asiantuntijoiden tukipuhelinpalvelumme on käytettävissäsi 24/7.
 • Nopeaa apua vian sattuessa. Järjestelmäasiantuntijamme tarjoavat sinulle etätukea. Välittömästi ja luotettavasti.

Tyypillisiä automaattitrukkien käyttökohteita

Automaatioasiantuntijamme ovat määriteleet tyypillisiä käyttökohteita automaatiotrukeille sisälogistiikassa. Videolla esitellään seuraavia työtehtäviä:

 • Saapuvat tavarat
 • Luovutus tuotantoon
 • Tuotanto ja kokoonpano
 • Lähtevät tavarat
 • Toimitus
 • Sekakokoinen keräily
 • Lähtevien tavaroiden luovutus ja kuorma-autojen lastaus

Automaattitrukit käytännössä


Automaatioprojektin eteneminen – neljä askelta automaatiokonseptiin

Asiantuntemuksemme avulla autamme sinua analysoimaan prosessejasi ja tunnistamaan yrityksesi automaatiopotentiaalin. Sinä päätät, haluatko hyödyntää konsultointipalveluitamme. Apua tarjoavat kokeneet STILLin intralogistiikan asiantuntijat ja se sisältää seuraavat vaiheet:

1. Tiedonkeruu

Varastokatsauksen avulla saamme käsityksen nykytilanteesta ja materiaalivirroista

2. Analyysi

Kerättyjen tietojen pohjalta arvioidaan automaatiopotentiaalia ja valittavan järjestelmän kokoonpanoa.

3. Toimenpide-ehdotuksemme

Pitkän toimialaosaamisemme ja kerättyjen tunnuslukujen perusteella saat yksilöllisen toimenpidesuosituksen.

4. Konsepti ja tekniset tiedot

Lisäarvoa tuottavan konseptin kehittäminen. Järjestelmän määrittely tarjouksen ja toteutuksen perustaksi.


Automaatiojärjestelmän konsultaatio

Asiantuntijamme auttavat esille nousevissa kysymyksissä.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automaatioratkaisut STILL:ltä

Kaikki automaatioratkaisut eivät ole taloudellisesti järkeviä. Olemme mukana kumppaneina sopivan automaatiotason valinnassa.

 

Automaatio avustusjärjestelmillä Taso 1 – Avustettu ajo

 

Tällä tasolla kuljettajaa tukevat tehtävissään trukin erilaiset älykkäät aputoiminnot, mutta kuljettaja on edelleen vastuussa navigoinnista kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi yksilöllisesti ohjelmoitavien varoitusten ja tilannekohtaisten nopeudensäätöjen ansiosta STILL mahdollistaa erittäin turvallisen ja kevyen työskentelyn käsiohjauksella.

Puoliautomaattiset trukit, taso 2 – Osittain automatisoitu ajo

Tämän tason automaatio sisältää ratkaisuja, joiden avulla trukki navigoi varastossa osittain itsenäisesti erikoisohjelmiston tai tekoälyn ja antureiden avulla. Tämä tekee siitä älykkään kumppanin käyttäjilleen. Vastaavasti varustetut keräilytrukit seuraavat kuljettajaa ja kapeakäytävätrukit osaavat ajaa puoliautomaattisesti oikeaan lavapaikkaan optimaalista reittiä pitkin. Kuljettaja on kuitenkin vastuussa trukin toiminnasta joka vaiheessa. Puoliautomaattiset trukit keventävät kuljettajan kuormitusta ja lisäävät sekä tuottavuutta että varastosi turvallisuutta.

Automaattitrukit, taso 3 – Täysin automatisoitu ajo

Sisälogistiikan automatisointiin tarkoitettuja itseohjautuvia trukkeja käytetään menestyksekkäästi alalla – niiden on todistetusti todettu parantavan merkittävästi käsittelytehoa. Vakiotrukkien automatisoinnilla voidaan muokata nopeasti tarvittavat koneet järjestelmän osaksi.

 

Täysin automatisoidun toimitusketjun toteuttamiseksi täydennämme iGo-järjestelmävalikoimaa sisaryhtiömme DEMATICin, maailman johtavan integroidun automaatioteknologian toimittajan, ratkaisuilla. Näin voit saada täydellisen vuorovaikutteisen automatisoitujen STILL-trukkien ja kiinteiden DEMATIC-automaatioratkaisujen, kuten kuljetin-, jakelu- ja lajittelujärjestelmien, pinoamisnostureiden tai AutoStore-järjestelmien yhdistelmän.