04.02.2022

Kapeiden käytävien mestari

Uusi STILL NXV-kapeakäytävätrukki

Hampuri, 1.7.2021 - Uusi STILL NXV on kätevä ja turvallinen uutuus. Kapeakäytävätrukki (alhaalta ohjattava/man down) on erityisen tehokas korkeilla ja kapeilla varastokäytävillä. Aktiivinen kuormanvakautus ja haarukkakamera auttavat välttämään vahinkoja jopa 13,8 metrin hyllykorkeuteen asti. Lisäksi asemointiavustin tarjoaa lisäturvallisuutta ja nopeutta lavojen käsittelyyn.

STILLin uusi NXV tilavalla ja ergonomisella kuljettajan paikalla ja säädettävillä hallintalaitteilla.

"Uusi malli läpäisi ensimmäisen käytännön testinsä Bad Heilbrunner GmbH & Co. Kg:n kenttäkokeissa puhtain paperein. Ylä-Baijerissa sijaitseva lääkeyrttiteetä valmistava yritys oli niin vaikuttunut uudesta trukista, että he tilasivat välittömästi NXV:n. Koeajajat olivat erityisen tyytyväisiä trukin ergonomisiin ominaisuuksiin. Monet yksityiskohdat, kuten ergonominen kuljettajan istuin valinnaisella kallitusjärjestelmällä, istuimen ja lattiatason korkeussäädöllä tarjoavat mahdollisuuden säätää kaikki hallintalaitteet käyttäjän toiveen mukaisesti ja erinomaisen näkyvyyden haarukoiden kärkiin. Yhdessä Joystick 4Plussan kanssa trukin hallinta on hyvin helppoa, mikä parantaa merkittävästi kiertonopeutta.

Kamera ja paikoitusavustimet parantavat turvallisuutta

Lavojen keräilyssä uusi ristiviivalaser mahdollistaa haarukoiden turvallisen ja nopean paikoittamisen oikealle korkeudelle ja kuormakorin keskelle. Haarukoiden sisäpuolelle asennetun kameran kuljettajan näytölle lähettämä kuva antaa ihanteellisen näkymän kuormaa kerättäessä. Yhdessä aktiivisen kuormanvakautuksen kanssa putoavan kuorman aiheuttamat vahingot, tavaroiden vauriot ja henkilövahingot vältetään myös suurissa korkeuksissa. Valinnainen asemointilaser mastossa helpottaa lähestymistä oikeaan hyllysijaintiin. Laserosoittimen kohdistuessa hyllyn vastaavaan merkkiin lähestymisasento on oikea. Haarukkakameran avulla kuorma nostetaan oikealle korkeudelle nopeasti ja helposti.

Kääntökelkalla hyllytys molemmilta puolilta

NXV:n kääntökelkka sopii lähes minkä tahansa lavan käsittelyyn. Kiertyvän ja kääntyvän haarukan hyvin pienten mittojen ansiosta kapeakäytävävaraston lähes kaikki tilat voidaan käyttää optimaalisesti. Lavat voidaan kerätä helposti ja hiljaisesti käytävän molemmilta puolilta kääntämättä itse trukkia. Aktiivisen kuormanvakautuksen kanssa kääntöhaarukkajärjestelmällä hyllytys ja keräily ovat mukavampaa, nopeampaa ja tarkempaa. Toinen näkyvä parannus on automaattinen haarukan toimintasykli: haarukan automaattinen ulostyöntö, lasku ja sisäänveto napin painalluksella.

Puoliautomaattinen hyllyn lähestyminen mahdollinen

NXV:n tekniset kyvykkyydet saadaan kokonaan käyttöön valitsemalla OPTISPEED-varustus tai iGo pilot -navigointi. Näiden avulla NXV kommunikoi varastonhallintajärjestelmän kanssa ja yhdistää varaston prosessit älykkääksi kokonaisuudeksi. Kuljettajan vastaanottaessa kuljetustilauksen ajoneuvo tietää seuraavan korkeahyllyvaraston varastopaikan. Trukki löytää siten itsenäisesti varastopaikan. Tämä poistaa virhekeräilyn mahdollisuuden.

Litiumioniteknologialla pidempi käyttöaika

NXV on tehokas ja kompakti energiapakkaus, jonka toiminta-aika on erittäin pitkä litiumioniteknologian ansiosta. Koska akunvaihtoja ei ole ja lyhyet välilataukset ovat mahdollisia - mistä tahansa pistorasiasta - joustava käyttö on taattu. Yhdessä huoltovapaan litiumioniakun kanssa tämä pienentää käyttökustannuksia ja CO2-päästöjä. Lisäksi trukin käyttöaikaa nostaa lyijyakkuihin verrattuna litiumioniakun suurempi kapasiteetti.

Trukin räätälöinti asiakkaan tarpeisiin


Kapeakäytävävarastot eivät koskaan ole samanlaisia. Siksi on järkevää valita trukit asiakkaan tarpeisiin - esimerkiksi kuormien laatuun ja varautua yrityksen kasvuun. Modulaarisen rakenteensa ansiosta STILLin kapeakäytävätrukit voidaan koota juuri asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Erilaiset akkuosastot, mastot tai työntömastot ja kääntökelkat ovat valittavissa. Tämä pätee myös uuteen NXV:hen. Skaalattavien mittojensa ansiosta sitä voidaan käyttää hyvin joustavasti ahtaimmissakin tiloissa jopa 1,5 tonnin kuormilla."