03.03.2020

STILL peruuttaa osallistumisen LogiMAT-messuille

Terveys ja turvallisuus ovat tärkeimmät

Hampuri, 3. maaliskuuta 2020 – Terveys on tärkein: Huomioon ottaen koronaviruksen leviämisen maailmalla ja nyt myös Euroopan eri osissa, STILL päätti peruuttaa osallistumisensa LogiMAT-sisälogistiikkamessuille tänä vuonna. STILL esittelee uutiset, älykkäät ratkaisut ja huippusuorituskykyiset tuotteensa asiakkaille digitaalisten kanavien ja muiden teollisuuden tapahtumien kautta vuoden aikana.

STILLille keskittyminen yhtiöön liittyviin ihmisiin on kaiken toiminnan ytimessä. Tavoite lisäarvon tuottamisesta kumppaneille on vankasti ankkuroitu yhtiön toiminta-ajatukseen. Tämä sisältää myös turvallisuuden. Tästä syystä STILL päätti olla osallistumatta tämänvuotisille LogiMAT-sisälogistiikkamessuille.

"Vaikka noudattaisimme korkeimpia turvallisuusnormeja, isoissa tapahtumissa suurilla kävijämäärillä ei ole takuuta sille, että koronaviruksen leviämistä ei tapahtuisi. Koska niin kävijöiden kuin messutiimimme suojaaminen on meille elintärkeää, olemme päättäneet olla osallistumatta messuille," kertoo Thomas A. Fischer, hampurilaisen STILL GmbH:n markkinoinnista, myynnistä ja huollosta vastaava toimitusjohtaja.

STILLin ylläpitäessä läheisiä ja luottamuksellisia suhteita asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa digitaalisten kanavien mahdollisuuksia käytetään yhtäältä uutuustuotteiden ja ratkaisujen esittelemiseen, ja toisaalta asiakaskontakteja korvataan myöhemmissä alan tapahtumissa vuoden mittaan, sanoo Fischer.