25.02.2020

Nostetta tarjolla – seuraavan tason keräilyä

Turvallista toisen kerroksen keräilyä STILL OXV-korkeakeräilyrukeilla

Hampuri, 24. helmikuuta 2020 – Kyvystä nopeisiin toimituksiin on tulossa kriittinen kilpailuetu yhä useammille yrityksille. Samaan aikaan tuotteiden monimuotoisuus kasvaa myös, mikä tarkoittaa suurempaa varastointitiheyttä ja vaatii suurta tehokkuutta keräilyyn.

STILLin OXV-korkeakeräilytrukilla toisen kerroksen keräily on siten yksinkertaista ja turvallista.

Mahdollisimman moneen varastopaikkaan ulottumiseksi lyhyillä siirtymillä ja välittömällä pääsyllä STILL kehitti kompaktin OXV-korkeakeräilytrukin korkeussäädettävällä kuljettajan tasolla ja ulokehaarukoilla. Matalakeräilytrukista poiketen OXV:n käyttäjä voi kerätä tavarat suoraan lavalle, tason ollessa nostettuna. Asiakkailla on tilaisuus kokea trukki ensi kertaa tämän vuoden LogiMAT-messuilla STILLin osastolla B41 hallissa 10.

Haarukkatrukki, joka on saatavana kolmessa kantavuusluokassa, tarjoaa hyvin tehokkaan ja ergonomisen työpaikan manuaaliseen keräilyyn ensimmäisen ja toisen kerroksen hyllytasoilta 2 800 mm:n korkeuteen saakka. OXV 07 on suunniteltu 700 kg:n tai jopa 1 tonnin kuormalle, kun malli OXV 08 lisänostimella voi vaivattomasti siirtää ja nostaa jopa 800 kg:n kuormia. Lisänostin vähentää käyttäjän selän kuormitusta, kun lava voidaan nostaa ergonomisesti sopivalle korkeudelle, varmistaen mukavuuden keräilyssä myös tason ollessa nostettuna. STILL Easy Drive -ohjauspyörällä ja kompakteilla mitoilla lyhyen akselivälin ansiosta OXV:n liikuttelu on helppoa, myös erityisen ahtaissa työtiloissa.

 

Litiumioniversiot 410 Ah asti

Uusi OXV korkeakeräilytrukki tarjoaa käyttäjälle lisää joustavuutta, suorituskykyä ja käsittelytehoa. Ulokehaarukat, jotka mallissa OXV 08 ovat säädettävissä, voivat nostaa ja siirtää minkä tahansa alustan, mukaanlukien suljetut muovilavat ja kertakäyttöiset kartonkilavat.

Tehokkaan ja vähän huoltoa vaativan 2,3 kW:n vaihtovirta-ajomoottorin ansiosta OXV voi saavuttaa jopa 10 km/h ajonopeuden, tai 4 km/h jalankulkijakäytössä. Automaattinen nopeuden alennus käännyttäessä varmistaa turvallisuuden kaikissa tilanteissa. ECO-ajo-ohjelmalla OXV saavuttaa parhaan energiatalouden nappia painamalla. Energiansäästön ansiosta ja oikealla akkuvalinnalla – 345 - 500 Ah – OXV:n perinteinen lyijyakkuversio voi suoriutua vaativista työvuoroista yhdellä latauksella. Jos akku on kuitenkin vaihdettava vuorotyössä, se on helppo ja turvallinen tehtävä muutamassa vaiheessa, standardin mukaisesti sivulta vaihdettavana. Vieläkin suurempia käyttöaikoja on saatavana välilatauksella uuden OXV:n litiumioniakulla varustetussa versiossa, jopa 410 Ah:n kapasiteetilla.

 

Ergonominen ja intuitiivinen käyttö parantaa tehokkuutta

Käyttäjät voivat odottaa korkeaa ajomukavuuden tasoa ja intuitiivista käyttöä: Koneeseen ja koneesta nousemisen helpottamiseksi alustan korkeus on erittäin pieni 145 mm. Helppokäyttöisellä ja korkeussäädettävällä STILL Easy Drive -ohjauspyörällä ja STILL Easy Move -vivuilla kaikki ajo-, nosto- ja ohjaustoimet ovat kevyitä. Ohjauspyörää voi käsitellä niin vasen- kuin oikeakätinen yhdellä kädellä ja se varmistaa turvallisen liikkellelähdön automaattisella keskityksellä. Tämä paitsi säästää aikaa koulutuksessa, myös parantaa keräilyn suorituskykyä ja tavaran kiertoa jokapäiväisessä käytössä, erityisesti koska monia toimintoja voidaan käyttää ajon aikana, mukaanlukien kuljettajan tason sekä haarukoiden nosto ja lasku. Ohjauspyörän keskellä sijaitsevassa värinäytössä kuljettajalla on kaikki tiedot näkyvissä jatkuvasti, kuten akun tila ja käyttötunnit. Lisäksi OXV on erittäin helppo huoltaa kaikkien osien ollessa vankan teräksisen konepellin alla helposti saatavilla. Tämä auttaa pitämään huolto- ja ylläpitokustannukset kurissa.

OXV toimii turvallisesti valinnaisten LED-huomiovalojen ja Safety Light/Safety Light 4PLUS-varustuksen ansiosta. LED-huomiovalot parantavat trukin havaittavuutta hämärässä, kun taas Safety Light heijastaa vaaleansinisen valokeilan lattiaan varoittamaan muita trukkeja ja jalankulkijoita lähestyvästä trukista.

Valinnaisella lisävarustetelineellä ja monikäyttöisillä säilytystiloilla, kuten keräilyhylly 45 kg:n kantavuudella ja muilla lisävarusteilla, OXV voidaan varustaa mihin tahansa tehtävään sopivaksi. Kylmävarastomalli on täydellinen valinta kylmävarastoihin tai vastaaviin ympäristöihin -30°C asti. OXV:llä toisen kerroksen keräily on siten yksinkertaista ja turvallista.