11.06.2020

Luotettavien kumppanien avulla epävarmojen aikojen läpi

STILL tukee kampanjaa ”Ei päivää ilman logistiikkaa”

Hampuri, 11.kesäkuuta 2020 – Järjestelmärelevanssi: yksi useimmin käytettyjä sanoja viime viikkojen aikana. Ammatit, toimialat ja toiminnot luokiteltiin niiden tärkeyden mukaan väestön palvelemisessa. Viimeisten kolmen kuukauden aikana on osoitettu, että logistiikka kaikkine osa-alueineen on järjestelmärelevantti – toimitusketjun perusmoottorina. Sen rakenteen tehostaminen ja kriisinkestävyyden parantaminen tulevaisuudessa vaativat luotettavaa palvelua ja nopeita ratkaisuja, kuten vuokratrukkien tarjoamista ja automaatioratkaisuja.

LiftRunner-vetojunamme Mainzin yliopistollisesssa sairaalassa varmistavat 4 500 aterian saapumisen potilaiden pöytiin joka päivä.

STILL tukee kampanjaa ”Ei päivää ilman logistiikkaa” tunnustuksena kaikille, joiden työllä on varmistettu elintarvikkeiden, lääkkeiden, henkilökohtaisten suojaimien ja monen muun välttämättömyystarvikkeen nopeat ja luotettavat toimitukset sinne missä niitä tarvitaan, erityisesti viime viikkoina. WIRTSCHAFTSMACHER -aloite näyttää elävästi ja tunteisiin vetoavasti logistiikan sovellusten monipuolisuuden sekä siinä työskentelevien valtavan sitoutumisen – niin kriisiaikana kuin muulloinkin.


Ei päivää ilman logistiikkaa: STILL-trukit työssä

Suuri määrä STILL-trukkeja toimii myös hyvin monilla toimialoilla kautta maailman tukien asiakkaita heidän järjestelmärelevanteissa toimissaan – desinfiointiaineiden tuotannosta suuriin ruokalahjoituksiin. Esimerkiksi Mainzin yliopistollisessa sairaalassa STILL LiftRunner -vetojunat takaavat 4 500 aterian toimittamisen potilaille ajoissa. Viracoposin lentoasemalla Brasiliassa STILL-trukit varmistivat puolen miljoonan COVID-19-testin nopean ja tehokkaan kuormaamisen. Unkarissa STILL on tarjonnut vuokratrukkeja pelastuspalvelun käyttöön veloituksetta. Tälläkin hetkellä noin 100 STILL-teollisuustrukkia ovat käytössä tuotteiden toimittamisessa italialaisen EcorNaturaSì:n 500 luomusupermarkettiin.

STILL on luotettava kumppani järjestelmärelevanteilla alueilla

STILLin asiakkaat luottavat työssään STILL-trukkien tehokkuuteen, suorituskykyyn ja alhaiseen huollontarpeeseen. Ja ansaitusti: STILL on ylläpitänyt huoltonsa koronaviruskaudella ja suorittanut huoltotyöt kaikin tavoin suojattuna ja asiakkaiden ohjeiden mukaan, varmistaen omalta tärkeältä osaltaan logistiikan sujuvuuden. STILLin asiakaspalveluosasto työskentelee jatkuvasti asiakkaiden kanssa keskeytysten välttämiseksi. Tämän lisäksi digitaalinen kalustonhallintasovellus STILL neXXt fleet auttaa myös asiakkaita antamalla näkymän kalustoon, niiden käyttöön optimaalisella tavalla ja ja mahdollistaa huoltotoimien suunnittelun, milloin ja missä vain. 

Automaatioratkaisut kasvattavat suosiotaan

Koska tehokkaan logistiikan suuri tärkeys on tullut ilmeiseksi jälleen kerran viime viikkoina, logistiikan tulevaisuuden toimivuus on korkealla monien yritysten asialistalla. Kuten Thomas A. Fischer, STILL GmbH:n markkinoinnista, myynnistä ja huollosta vastaava toimitusjohtaja sanoo: ”Meille tulee suuria määriä yhteydenottoja asiakkailta, jotka haluavat rakentaa logistiikkansa entistä paremmin kriisinkestäväksi, tehokkaammaksi ja työntekijäystävällisemmäksi. Erityisesti automaatiokonsepteja painotetaan tässä suhteessa.” Tämä johtuu automaation edustamasta erittäin suuresta tuottavuusparannuksesta sisälogistiikan prosessien optimoinnissa kustannustehokkaasti. Lisäksi työntekijöiden fyysistä kuormitusta voidaan vähentää ja tehottomat prosessit minimoida esimerkiksi autonomisesti ajavalla OPX iGo neo -keräilytrukilla, joka voi kasvattaa käsittelytehoa keskitetyissä varastoissa, vähentäen samalla työntekijöiden stressiä.  

STILL on sisälogistiikan automaation edelläkävijöitä. Olemme jo toteuttaneet automaatioratkaisuja asiakkaillemme perustuen kattavaan

neuvontaan. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa tehty neuvonta on tärkeää automaation potentiaalin analysoimiseksi heidän varasto- ja tuotantologistiikassaan, järkevän automaation tason määrittämiseksi ja automaatiokonseptin perustan kehittämiseksi.