STILL cubeXX

Kuusi yhdessä

Mitä teollisuustrukilta vaaditaan, jotta se sopisi tulevaisuuden sisälogistiikkaan?  cubeXXon vastaus logistiikan haasteisiin ja siinä yhdistyy monta konseptia huomisen työn optimoimiseksi.

  • Tarjoaaratkaisun moniin tulevaisuuden haasteisiin sisälogistiikassa
  • Mahdollistaa prosessien optimoinnin hyvällä mukautettavuudella
  • Sen kompaktit mitat mahdollistavat varaston tilojen optimoinnin

Järjestelmällinen ratkaisu

Sisälogistiikan jatkuvasti joustavammaksi muuttuvassa maailmassa cubeXX tarjoaa ratkaisun moniin tulevaisuuden vaatimuksiin. Tunnuslauseen ”Yksi kaikkien puolesta” mukaisesti se yhdistää kuusi koeteltua trukkimallia parhaan mahdollisen joustavuuden tarjoamiseksi:

 

  • Keräilytrukit
  • Pinontatrukit
  • Vetotrukit
  • Pinontatrukit kahden kerroksen käyttöön
  • Lavansiirtovaunut
  • Vastapainohaarukkatrukki
cubeXX: six in one

cubeXX ja Tulevaisuuden painopiste

Tulevaisuuden painopiste – kattava logistiikkakeskus – on suunniteltu helposti mukautettavaksi muuttuviin tarpeisiin. Muutoksien tekemisen keskuksen käsittely-, siirto- ja varastointiteknologioihin pitäisi onnistua muutamassa päivässä ja kokonaan uuden keskuksen uudessa paikassa pitäisi olla käytettävissä vain parissa viikossa. ”Hub2Move”-projekti on STILL GmbH:n ja Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistic IML:n yhdessä neljän muun teollisuuskumppanin kanssa kehittämä Tulevaisuuden painopiste.

Tulevaisuudessa logistiikkatoimintojen on reagoitava jatkuvasti nopeammin ja mukauduttava koko ajan muuttuvaan kysyntään. Jotta se olisi mahdollista, logistiikkaverkostojemme ja jakelukeskustemme teknisinä järjestelmineen on oltava joustavia, että niitä voidaan sopeuttaa uusien vaatimusten ja haasteiden mukaisiksi, tai jopa siirtää paikasta toiseen nopeasti.

cubeXX on juuri sellainen joustava järjestelmä.


cubeXX:n erityispiirteet

cubeXX on paitsi erittäin pienikokoinen, se on myös erittäin ketterä. Kuormasta riippuen se voi kääntää pyöriä paikallaan 360°. Leveät käytävät jatkuvasti kallistuvassa varastotilassa muuttuvat tarpeettomiksi ja tilaa voidaan käyttää varastoinnin optimointiin.

Automaatti- tai valmiustilassa se voi ohjaamon sisäänvetämisen lisäksi taittaa haarukat mastoa vasten. Optimoituna viemään tilaa mahdollisimman vähän litiumioniakut voidaan ladata telineissä. Tämä pienentää huomattavasti trukin tilantarvetta.


STILL ja SAP tekevät cubeXX:stä älykkään viestijän

SAP:n HANA-pilvialusta käsittelee valtavan määrän dataa reaaliajassa ja antaa tilaustiedot saataville verkossa. Se auttaa cubeXX:n itsenäisyyttä ja antaa logistiikkapäälliköille näkymän kalustoon.

STILL cubeXX paitsi valitsee itse määränpään saavuttamiseen käyttämänsä toiminnon, osaa myös reagoida äkillisesti ilmestyviin esteisiin. Se tulee myös lähiaikoina saamaan kyvyn itsenäiseen yhteydenpitoon muiden koneiden ja trukkien kanssa ja toimimaan niiden kanssa yhteistyössä. Sen tekee mahdolliseksi konseptitrukin integrointi SAP:n HANA-pilvialustaan, joka on valtavan tietomäärän käsittelyyn ja näyttämiseen reaaliajassa pystyvä IT-sovellus.

Logistiikkapäälliköt hyötyvät myös tästä: he voivat tarkkailla koko kalustonsa anturi- ja prosessitietoja ja tehdä niiden perusteella korjaavia toimenpiteitä mistä tahansa – tietenkin reaaliajassa.​


Koe cubeXX toiminnassa


Galleria


STILL cubeXX Special

Lisätietoja cubeXX:stä ja sisälogistiikan tulevaisuudesta saat osoitteesta cubeXX Special.


Onko sinulla kysyttävää tästä aiheesta?

Jos haluat lisätietoja, ole hyvä ja käänny konsulttiemme puoleen.

Ota yhteyttä

+358103363610

Yhteydenotto: cubeXX

Täytä alla oleva lomake. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian