Kapeakäytäväinen trukki

Korkeavarastopinoajat ja pystysuorat poimijat - yhtä yksilöllisiä kuin korkeavarastosi.

Varastointi ja tilausten keräily ahtaissa tiloissa
Hyvin kapeilla käytävillä varustetut korkeahyllystöt ovat yksi tehokkaimmista tavoista järjestää varasto tilavuuden hyödyntämisen kannalta. Kapeakäytäväisen ratkaisun avulla hyödynnät olemassa olevan varastotilan optimaalisesti ja säästät monissa tapauksissa kalliilta laajennuksilta. Tavanomaisiin leveälaiturivarastoihin verrattuna voit hyödyntää jopa 45 prosenttia enemmän kuormalavavarastotiloja.

Turvallinen ja tehokas: Varastointi ja haku vain 1 080 mm leveillä käytävillä ja jopa 18 metrin korkeudella lattiasta vaatii suurta tarkkuutta ja keskittymistä. Älykkäät avustus-, ohjaus- ja turvajärjestelmät tukevat kuljettajaa ja tekevät STILLin kapeakäytäväisistä ratkaisuista erityisen turvallisia ja tehokkaita.

Meidän suunnittelumme, sinun menestyksesi. Koska yksikään korkeavarasto ei ole samanlainen, STILL on vahva kumppani rinnallasi suunnittelussa ja toteutuksessa heti alusta alkaen: luomme yhdessä tarpeisiisi räätälöidyn tavara- ja tietovirtakonseptin. Tuemme sinua oikeiden hyllyjärjestelmien valinnassa ja konfiguroimme jokaisen kapeakäytäväisen trukin tai pystysuoran keräilykoneen optimaalisesti käyttöprofiilisi mukaan. Pidämme aina mielessä tehokkuuden, ergonomian, turvallisuuden ja suorituskyvyn.

Älykkäät lisävarusteet: Integroimalla STILLin kapeakäytävätrukit ja pystysuorat tilausnoutajat olemassa olevaan varastonhallintaohjelmistoon (WMS) tai meidän toimittamaamme ohjelmistoon, kalustosi ohjautuu optimaalisesti varaston läpi. Vielä parempi on, että voit siirtyä seuraavalle tehokkuuden tasolle, kun annat meidän automatisoida kapeakäytäväisen varastosi. Näin saavutat parhaan mahdollisen prosessin luotettavuuden ja läpinäkyvyyden tavaravirtoihin.

 • Tehokas laakeripuristus – Kapeiden käytävien ja jopa 18 metrin työskentelykorkeuden yhdistelmä.
 • Suuri käsittelykapasiteetti ja suorituskyky – Suora pääsy kuormalavoille yhdistettynä innovatiiviseen teknologiaan ja älykkäisiin apujärjestelmiin.
 • Turvallinen ja ergonominen työskentely – Tilavat ja yksilölliset matkustamokonseptit ja luotettavat turvajärjestelmät.
 • Korkein prosessin luotettavuus – Integroitu varastonhallintajärjestelmiin tai täysin automatisoitu
 • Modulaarisuus pienintä ruuvia myöten – Jokaiseen sovellukseen sopivat ajoneuvokokoonpanot

Neuvoja kapeakäytäväisistä trukeista

 • Todellisen tilan kirjaaminen
 • Logististen haasteiden analysointi
 • Korkeahyllyvaraston ja ajoneuvokonseptin kehittäminen
 • Vapaaehtoinen: automaatiomahdollisuuksien tarkastelu tai kokonaisvaltainen varaston suunnittelu.

Asiantuntijaneuvojamme ovat käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Kapeakäytäväinen trukki STILLiltä


STILLin kapeakäytäväisten trukkien edut

Maksimaalinen tehokkuus ja turvallisuus apujärjestelmien avulla

 • Aktiivinen lattiakompensointi (AFC) kompensoi reaaliaikaisesti kuorman pyörien telaketjujen epätasaisen maanpinnan maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi.
 • Aktiivinen kuormanvakautus (ALS) vähentää maston tärinää ja parantaa käsittelytehoa jopa 5 prosenttia.
 • STILL Optispeed - matkan ja ajoneuvon suorituskyvyn optimointi painon ja nostokorkeuden mukaan maksimaalisen tavaraliikevaihdon saavuttamiseksi.

Prosessien huippuosaaminen automaation avulla

 • iGo-pilottinavigointi: Puoliautomaattinen matka- ja haarukkaopastus määriteltyyn määränpäähän.
 • iGo pilot -turvallisuus: Jopa 15 turvatoimintoa automaattiseen reagointiin vaarakohdissa.
 • iGo systems: Kuljettajaton liikenne - standardoidut automaatiopaketit sarja-autosta AGV:hen (*Automatisoitu ohjattu ajoneuvo)

Korkein käytettävyys Li-Ion-akkuteknologian ansiosta

 • Välilataus mahdollista, lyhyet latausajat
 • Enemmän tehoa pienemmällä energiankulutuksella
 • Huoltovapaa akkuteknologia ja kaksinkertainen käyttöikä

Kapeakäytäväiset trukit käytännössä

Asiantuntijaneuvojamme ovat käytettävissäsi vastaamaan kysymyksiisi.

This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ladattavat kapeakäytäväiset trukit

 • Kapeakäytäväkuormaajan esite (en) PDF, 10 MB Lataa
 • Kapeakäytäväisiä trukkeja koskevat ohjeet (en) PDF, 2 MB Lataa
 • Varastointiopas kapeakäytäväinen trukki (en) PDF, 7 MB Lataa
 • iGo Pilot -tietolomake (en) PDF, 1 MB Lataa

Kapeakäytäväiset trukit STILLiltä

Yksilöllisyyttä ja toiminnallisuutta korkeimpiinkin vaatimuksiin: STILL MX-X (man-up) ja NXV GX-X (man-down) -kapeakäytävätrukeilla ja EK-X-pystykorjuukoneilla saavutat maksimaalisen suorituskyvyn pienimmässäkin tilassa. Käytön aikana harkittu ergonomia ja käyttäjäystävällinen käyttö tukevat työntekijöidesi suorituskykyä. Asiantunteva palvelumme varmistaa, että kalustosi ja siihen liittyvät liikkuvat henkilönsuojausjärjestelmät ovat aina täysin käytettävissä.

Man-Up - MX-X - kapeakäytäväinen pinoamistrukki

Täydellinen suorituskyky ja mukavuus.

Se asettaa varastointia ja hakua sekä tilausten keräilyä koskevat standardit korkealle. Jopa 1,5 tonnin kantavuus, jopa 18 metrin ulottuma- ja varastointikorkeus ja 14 km/h huippunopeus ovat vain muutamia puolia STILL MX-X:n (Man-Up) valtavasta käsittelytehosta. Aktiivinen kuormanvakautus (ALS) vähentää maston tärinää ja parantaa käsittelytehoa jopa 5 prosenttia, kun taas aktiivinen lattian tasaus (AFC) takaa huippunopeuden myös epätasaisella maalla. Tilava ja monipuolinen ohjaamo, intuitiiviset hallintalaitteet sekä erinomainen näkyvyys ja pääsy kuormaan tarjoavat ainutlaatuisen käyttömukavuuden.

EK-X pystysuora poimuri

Tilauspoiminnan uusi ulottuvuus

Jokaisen kapeakäytäväisen varaston tähti: EK-X-pystykeräilijä asettaa mittapuun suorituskyvyn, tarttumiskorkeuden, jäännöskapasiteetin, toiminnallisuuden ja ergonomian suhteen. Jopa 13 km/h:n ajonopeus ja jopa 0,4 m/s:n nostonopeus mahdollistavat EK-X:n tehokkaan tavarankäsittelyn uudet ulottuvuudet. EK-X on täydellinen kaikkiin vaatimuksiin ja sovelluksiin. Kolme erilaista ajoneuvovaihtoehtoa ja modulaariset kokoonpanovaihtoehdot tekevät sen mahdolliseksi.

Kapeakäytäväinen trukki NXV

Työskentely lähellä maata kapealla käytävällä

Kapeat käytävät, korkeat hyllyt, raskaat tavarat, vähän tilaa? Jos nämä ovat vaatimukset, vastauksessa on tasan kolme kirjainta: NXV. Kapeakäytäväinen trukki on ihanteellinen kumppani tehokkaaseen varaston tiivistämiseen pienissä tiloissa. Kompaktien mittojensa ja kääntyvän työntötyöntö- tai teleskooppihaarukan ansiosta se ei tarvitse paljon tilaa maassa, ja se viihtyy hyvin myös kapeilla käytävillä. Korkeudessa NXV sen sijaan tarvitsee melko paljon tilaa. Jopa 13,8 metriin asti - nopeaa ja luotettavaa varastointia ja hakua varten.