STILL-trukit - sisälogistiikan ykkönen

STILL on ollut jo 100 vuotta yksi trukkien ja sisälogistiikan johtavista toimittajista. Huippulaadulla, luotettavuudella ja innovatiivisella teknologialla STILL palvelee pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Monipuoliseen STILL-trukkivalikoimaan kuuluvat mm. haarukkavaunut, varastotrukit, vastapainotrukit, keräilytrukit, ja automaattitrukit. Trukit valmistetaan Saksan tehtailla Hampurissa ja Reutlingenissä sekä Ranskan tehtaalla Montatairessa. Varaosien keskusvarasto sijaitsee Hampurissa, mikä takaa nopeat toimitukset.

Useimmiten helpointa on antaa asioiden olla ennallaan – mutta harvoin se on paras ratkaisu. Tästä syystä yrityksensä vuonna 1920 vasta 22-vuotiaana perustanut Hans Still ei tyytynyt vain korjaamaan sähkömoottoreita. Samana vuonna hän aloitti tuotekehittelytyön päämääränään korkea laatu ja alkoi valmistaa itse entistä luotettavampia ja tehokkaampia moottoreita.

Nykyisin yli 7000 työntekijää pelkästään Euroopassa toteuttaa tätä innovatiivista strategiaa ja luo maailmanlaajuisesti uusia normeja niin teknisesti, laadullisesti kuin suunnittelullisestikin. Kaiken kyseenalaistaminen ja uudella tavalla ajatteleminen pitävät työntekijöidemme innovatiivisuuden korkealla tasolla. Mutta juuri tämä on tehnyt yrityksestämme sen, mitä olemme nyt: johtava intralogistiikan älykkäiden ohjausten valmistaja. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme optimaalisia räätälöityjä ratkaisuja. PartnerPlan®-ohjelmamme käsittää lukuisten – täydellisesti yhteen sovitettujen – osien palveluvalikoiman, jotka yhdessä edustavat huipputehokkuutta. STILL ei ole turhaan the first in intralogistics.

Yrityksemme panos ja vastuu eivät pääty siihen, kun trukki on toimitettu – mallikelpoisen palvelukonseptimme ansiosta huolehdimme laitteen täydestä käytettävyydestä koko sen käyttöajan.